Răsturnare de situație! USR nu poate participa la alegeri pentru că nu are aviz pozitiv de la PSD!

Bucuria din tabăra USR-PLUS a fost una de scurtă durată!

Deși s-a rezolvat oarecum problema semnăturii președintelui partidului, iată ca BEC-ul a descoperit încă o ilegalitate flagrantă a USR-ul care îi împiedică, atât pe ei cât și pe cei din partidul lui Cioloș, să mai participe prea curând la alegeri.

Conform celor declarate până acum, useriștii nu au depus toate actele la dosar, necesare participării la alegeri! Dacă lipsa timbrului fiscal și a adeverinței de român pot fi trecute cu vederea, actul cel mai important, avizul pozitiv al PSD, este din acest an un document indispensabil oricărui partid sau persoană fizică ce vrea să candideze la o funcție publică.

„Avizul de la PSD este garanția că formațiunea respectivă a fost verificată și nu are pe listele electorale huligani, gonali, legionari sau securiști.

Este o măsură nouă, perfect democratică, în acord cu principiile și directivele Comisiei de la Vladivostok!

E normal ca dumnealor să fie supărați, dar nu e vina noastră ca nu au reușit să depună acest aviz înainte de termenul limită. Din păcate ei nu mai pot participa la alegerile din acest an.

Știu că în presă sunt tot felul de zvonuri pe care însă aș vrea să le dezmint. BEC-ul nu are nimic împotriva acestui partid, de altfel nu doar USR-ul nu poate participa la alegeri din 2019, în aceeași situație sunt încă multe alte partide.

Cred că nu e un secret pentru nimeni că singurele partide care au avut dosarul complet și care vor apărea pe buletinele de vot sunt PSD și ALDE. Mulți se vor supăra probabil pe noi dar democrația are niște reguli clare cu care nu ne permitem să ne jucăm!”

A precizat un tovarăș de la BEC.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.