Ponta îl atacă dur pe Dragnea: Am fost amândoi în aceeași barcă până a început să fure pe cont propriu!

Atac dur al lui Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier il acuza pe liderul PSD de egoism, tradare si incalcarea unor legi nescrise:

„Pe Liviu Dragnea il stiu de cand am intrat in PSD. Nu pot sa spun ca mi-a fost un model dar il respectam pentru ceea ce reușise să realizeze în Teleorman.

Dintr-un judet sărac-lipit, omul își făcuse deja o avere de câteva milioane de euro și din cauza asta era apreciat drept unul dintre oamenii competenți ai partidului.

Multă vreme am fost amândoi în aceeași barcă, munceam împreună și împărțeam rezultatele atât între noi cât și pe verticală, spre vârful partidului.

Lucrurile au mers relativ bine timp de câțiva ani până când Liviu Dragnea a început să fure pe cont propriu. Brusc nu mai eram un partid ci fiecare fura cât putea și cum putea iar asta a dus la fragmentarea partidului în grupuri de interese.

Atunci s-a produs practic ruptura între noi ca și complici, cât și între diverse aripi din partid. Asta e de fapt adevărata miză a luptei de acum. Fie acest partid se autodistruge, fie va ieși mai întărit!

Eu încerc să salvez ce se mai poate salva iar pentru asta Liviu Dragnea trebuie sacrificat.”

A explicat Victor Ponta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.