Viorica Dăncilă: Dacă nu era PSD-ul România ar fi fost azi ca Polonia sau mai rău, ca Germania!

Viorica Dăncilă a făcut azi bilanțul a țâșpe ani de guvernare pesedistă iar concluzia este una cât se poate de pertinentă!

Deși televiziunile de partid au interpretat în fel și chip declarațiile premierului, în realitate acestea au sunat astfel:

„După atâția ani de guvernare social-democrată, România este azi țara cu cea mai mare creștere negativă din Europa și asta la aproape toate capitolele!

Oare câți dintre cei care critică PSD-ul pentru lipsa autostrăzilor au habar despre câți oameni își pierd viața pe autostrăzile din lumea întreaga? Acolo vreți să ajungem? Bănuiesc că nu!

Nu mai vorbesc de multinaționalele care aduc atâtea necazuri în țările occidentale și chiar în țara noastră, în zona Ardealului și a Banatului și pe care până acum am reușit să le ținem departe de Oltenia, Teleorman și Moldova. Aici familia tradițională a rămas unită în jurul unei sticle de țuică, viața e mai frumoasă și mai veselă.

Sunt lucruri mărunte dar care conteaza enorm atunci când sunt puse cap la cap și care se datorează, fie direct, fie indirect, pesedeului!

Vă spun sincer, dacă nu era PSD-ul România ar fi ajuns azi la fel de rău ca Polonia sau mai rău, poate ca Germania! Acolo pentru o șpăguță de 200 de euro faci 3 ani de pușcărie.

Oare câți dintre voi cunoașteți lucrurile astea?”

A declarat Viorica Dăncilă, vizibil emoționată.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.