În 2018 atât Sfârșitul Lumii cât și al Treilea Război Mondial și meteoritul, pică în aceeași zi!

Previziuni sumbre pentru 2018!

Nostradamus, baba Vanga dar si specialistii in economie, sunt de parere ca 2018 va fi un an de cotitura care face trecerea dintre 2 epoci: 2017 si 2019!

Daca in anii trecuti ne-am obisnuit ca Sfarsitul Lumii sa pice fie in vacanta de vara, fie imediat dupa Anul Nou, in 2018 acest eveniment va coincide cu inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial dar si cu meteoritul ala de sare care ne cade in cap de cativa ani incoace.

Nu mult după aceea, din cauza incalzirii globale, planeta va intra intr-o noua era glaciara!

Ca si cum toate aceste nenorociri nu vor fi de ajuns, inceputul lui 2018 coincide in Romania cu inceputul zodiei javrei, in horoscopul teleormănean, perioada extrem de nefasta pentru toate celelalte zodii.

Exista totusi si voci optimiste care sunt de parere ca nu am avea de fapt motive serioase de ingrijorare. Conform acestora, oricat de grea ar fi viata, pana la urma trece.

Un alt motiv de optimism e si faptul ca in 2018 Romania va continua sa faca un pas inainte spre lumea civilizata. Din pacate insa, in acelasi timp va face si doi inapoi…

Un lucru insa e cert: decat sa fie rau, e mai bine sa fie bine!

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.