Tăriceanu: Putem rezolva foarte ușor problema corupției, legalizând-o!

Prezent la reuniunea clanurilor Soprano si Gambino, denumita conspirativ Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din România, Tariceanu a prins curaj si a inceput sa arunce din nou cu fecale in capul romanilor.

Vazandu-i pe Dragnea si pe Grindeanu cum se intreceau in apararea coruptiei, liderul ALDE nu s-a mai putut abtine, a scos o bucata de cacat din buzunar, si a infulecat-o pe nerasuflate:

Domnul Dragnea a avut o idee foarte buna cu amnistia, gratierea si toate masurile excelente care erau prevazute in Tariceanu explodatOrdonanta 13, dar ce sa-i faci, a fost cu ghinion, ca daca era 12 sau 14, poate altfel stateau lucrurile.

Pentru a evita astfel de situatii pe viitor si pentru a rezolva definitiv problema coruptiei in Romania, propun sa o legalizam!

Astfel, dintr-o semnatura nimeni nu va mai fi condamnat pentru coruptie in tara noastra pentru ca aceasta activitate nu va mai incriminata si va fi privita ca ceva normal, asa cum am procedat in urma cu cativa ani cand am legalizat homosexualitatea.

Cred ca a venit momentul sa facem si acest pas, cand toata lumea vorbeste azi despre coruptie deschis, fara niciun fel de tabu.

Primesc in fiecare zi scrisori si emailuri din teritoriu, de la membrii nostri de partid si nu numai, care ma intreaba cand ii voi scapa de Parchet, de Justitie si de DNA? Ce sa le raspund bietilor oameni? Ca vor merge la puscarie doar pentru ca sunt diferiti?

E timpul ca aceasta mentalitate invechita sa dispara si oamenii astia sa fie acceptati si respectati asa cum sunt, pentru ca e nimic anormal in a fi corupt si nu ar trebui sa fie nici ilegal!

Cred deci ca societatea romaneasca e pregatita pentru legalizarea coruptiei.

A incheiat de infulecat Tariceanu, in aplauzele generale ale invitatilor.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.