Nou proiect de lege! Nu mai scapă cei care fură până în 200 000 de euro ci doar cei care fură peste acest prag!

Rasturnare de situatie cu legile justitiei!

Parlamentarul care a propus pragul de 200 000 de euro pentru abuzul in serviciu face un pas inapoi si vine cu o noua propunere de modificare a legii.

Astfel, deputatul cu mitraliera propune ca pragul de 200 000 de euro sa fie intors cu susul in jos:

Asa cum v-am mai sus, deocamdata suntem la faza pe discutii si inca mai putem sa propunem diverse variante, care mai de care!

E dreptul nostru si fix asta vom face. Abia a trecut un an de guvernare, mai avem inca 3 si o multime de idei pentru tara asta, asa ca suntem abia la inceput!

Sunt mai multe motive care m-au facut sa ma razgandesc. In primul rand ca mai multi colegi de-ai mei au luat un pix si o foaie de hartie si si-au facut niste calcule simple, ajungand la concluzia ca 200 000 de euro nu este un prag suficient de mare.

In al doilea rand ca mai multi pulifrici m-au acuzat ca vreau sa legalizez hotia si am vrut sa le fac in ciuda si nu in ultimul rand pentru ca vreau sa dovedesc tuturor ca PSD-ul este sensibil la doleantele opiniei publice.

Deci nu v-a convenit pragul de 200 000 de euro, ok, nu-i nicio problema, atunci schimbam legea si scapa doar cei care fura peste acest prag. Acum sper ca sunteti multumiti pentru ca mai mult de atat, chiar nu aveam ce sa va fac…”

A declarat initiatorul legii.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.