5 dintre cele mai bune testere de diagnoza pentru autovehicule

tester diagnozaOdata cu dezvoltarea computerelor ECU care controleaza intregul autovehicul si genereaza erori, atunci cand una dintre piese nu functioneaza corect, s-au dezvoltat din ce in ce mai multe testere diagnoza. Acestea au rolul de a citi codurile de eroare si de a le sterge, atunci cand problema care a generat eroarea a disparut.

Exista numeroase testere auto de diagnoza, atat multimarca (destinate unui numar mare de vehicule) cat si OEM (originale). Cele mai populare sunt, in mod evident, cele multimarca, deoarece reusesc sa acopere o gama larga de vehicule, fiind ideale in service-urile auto.

Care sunt cele mai bune testere de diagnoza de pe piata?

Exista foarte multe produse de foarte buna calitate. Cei care doresc sa cumpere un tester diagnoza universal ar trebui sa analizeze urmatoarele optiuni, alese de catre mecanici drept cele mai bune de pe piata:

1. Jdiag Elite J2534. Este un tester universal compatibil cu majoritatea vehiculelor. Vine la pachet cu instructiuni clare de utilizare, este realizat din materiale de buna calitate, poate sa programeze atat intreaga masina, cat si un singur modul.

2. Autel MaxiSys MS908P. Este unul dintre cele mai apreciate testere printre mecanicii profesionisti, deoarece ofera functii avansate si puternice. Multi il recomanda drept cel mai bun tester auto de pe piata. Este un tester cu interfata multi-lingvistica, acopera peste 40 de marci auto din Europa, SUA si Asia, are numeroase functii avansate si este ideal pentru diagnoze profesionale. Conform celor de la diagnozapro.ro, ceea ce il recomanda este faptul ca are un procesor Quad Core foarte puternic, foloseste sistemul de operare Android, ceea ce il face usor de utilizat si detine inclusiv camera foto, Wi-Fi si lanterna.

3. Launch X431 Master 5 Pro. Este un tester auto puternic, cu suport pentru aproximativ 70 de marci auto din intreaga lume. Practic, poate fi folosit pe mai toate autovehiculele care exista la ora actuala. Testarea pe care o ofera este una eficienta iar utilizarea este simpla gratie dotarii cu Wi-Fi, Bluetooth si un sistem de operare Android. Este foarte atractiv prin design, suporta numeroase limbi si detine toti conectorii necesari.

4. Snooper Plus Original. Este o solutie excelenta pentru camioane si are o interfata multi-lingvistica, inclusiv in romana. Diagnozele pe care le ofera sunt precise si acopera autovehicule produse incepand cu 1988. Functiile pe care le ofera sunt cele de scanare, citire si stergere a codurilor de eroare, precum si functii speciale prin care se pot programa anumite componente.

5. Delphi DS150E. Este, de asemenea, potrivit atat pentru autovehicule cat si pentru camioane. Este construit din materiale de buna calitate, are un software usor de folosit si ofera libertate de miscare in jurul vehiculului, gratie dimensiunilor reduse si a tehnologiei Wireless Bluetooth pe care o foloseste.

Pe piata exista o multime de testere bune. Este foarte important ca testerul folosit sa acopere exact acele nevoi ale utilizatorului. Tocmai de aceea, trebuie sa se analizeze cu atentie fiecare detaliu din specificatii si sa se aloce putin timp pentru o analiza a brandului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.