Rochia roșie – potrivită pentru orice ocazie

Rochia roșie – potrivită pentru orice ocazieRochia este un articol vestimentar care nu lipsește din garderoba unei doamne. Fie că vorbim de o rochie de zi sau o rochie de seară, aceasta piesă vestimentară rămâne in vogă indiferent de sezon.

Cum să porți rochii roșii și să arăți fabulos

Culoarea roșie ne duce cu gândul la pasiune, bucurie sau dragostea de viață. Este o culoare impunătoare care te scoate în evidență indiferent de eveniment.

Roșul nu poate fi umbrit de nicio culoare, iar alegerea unei rochii roșii potrivite trebuie făcută cu grijă, astfel încât ținuta ta să fie una memorabilă.

Ca să arăți nemaipomenit într-o rochie roșie trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. În primul rând croiala unei rochii se alege în funcție de silueta ta.

Doamnele cu tenul măsliniu și părul întunecat pot opta pentru o rochie în nuanțele de roșu-rubin sau roșu-bordo. Alege un roșu în nuanțe calde  ca roșu- scoruș, cărămiziu sau roșu aprins dacă ai un ten bronzat. Pentru doamnele cu pielea deschisă și ochii cenușii sunt potrivite rochiile în nuanțele zmeurii.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când optezi pentru o rochie roșie este evenimentul la care vei participa.

Dacă vrei sa ieși din anonimat la locul de muncă poți opta pentru o rochie roșie cu mâneci scurte sau cu un guler rotund. De asemenea poți opta și pentru o rochie lungă și vaporoasă pentru a obține rapid o ținuta de zi pe cât de simplă, pe atât de impresionantă.

Rochiile roșii – ținuta ideală pentru sărbătorile de iarnă

Chiar și în sezonul de toamnă-iarnă rochiile rămân pentru cele mai multe doamne piesa de rezistență. În preajma sărbătorilor de iarnă tonurile de roșu devin vedetele cromatice în materie de vestimentație.

Aducătoare de noroc, rochiile roșii rămân prima alegere, în materie de ținută, pentru doamnele care îți doresc o noapte memorabilă.

O rochie roșie este alegerea ideală pentru o ținută elegantă care va scoate din anonimat chiar și pe cea mai timidă fată.

Emană distincție și feminitate la petrecerea corporație de Crăciun cu o rochie roșie mini accesorizată cu o pereche de pantofi negrii, aurii sau argintii. Dacă vrei sa optezi pentru o rochie diafană, alege un model din voal cu un decolteu modest și crăpătură pe picior.

Combină o rochie roșie cu un pulover tricotat

Piesele împletite au un farmec aparte în sezonul rece iar puloverele tricotate rămân și în acest an un obiect vestimentar extrem de practic.

O modalitate sexy de a purta pulovere tricotate este să alegi unul care lasă umărul gol, piesă care merge perfect în combinație cu o rochie roșie cambrată.

Alege un pulover tricotat supradimensionat, în culori neutre, pentru a obține o ținută ideală pentru noaptea de Crăciun. Vei avea astfel un look degajat și chic dar în același timp extrem de confortabil.

Completează-ți ținuta cu o pereche de cizme peste genunchi sau cu o pereche de botine. Optează pentru un machiaj cât mai natural și alege un ruj roșu care să îți scoată buzele în evidență.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.