Ambuteiaj în capitală după ce primăria a împărțit gratuit țuică fiartă șoferilor!

Gest superb al Gabrielei Firea, care s-a gandit cum sa vina in ajutorul soferilor inzapeziti pe strazile capitalei.

Pentru a nu ingheta de frig, soferii bucuresteni au primit azi gratuit tuica fiarta din partea primariei in zona Garii de ambuteiaj capitalaNord dar si la principalele intrari de pe centura ocolitoare.

Peste 6 000 de conducatori auto au primit astfel cate un ibric aburind si un pahar de plastic, pentru a se mai incalzi si pentru a le reveni pofta de viata si buna dispozitie.

Nu au fost uitati nici vatmanii sau motociclistii, desi acestia din urma s-au aratat ceva mai reticenti si cu gura mare.

Soferii care circula noaptea au fost sfatuiti sa tina in permanenta farurile aprinse, chiar si atunci cand stationeaza, pentru a nu exista riscul sa fie atacati de ursi sau alte animale de prada care ar putea fi infometate.

Campania inedita a primariei a starnit o serie de reactii contradictorii printre bucuresteni. Desi cei mai multi au apreciat gestul nobil al autoritatilor, sunt si voci critice care considera ca totul nu e decat o campanie de imagine si un demers populist.

Dar pentru ca nu mor caii cand vor cainii, primarita-eroina, Gai Firea, a precizat ca acest gen de actiuni vor continua si in zilele urmatoare si a asigurat bucurestenii ca sub mandatul ei toata lumea va primi mici si bere vara, sarmale si tuica fiarta, iarna.

 

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.