Valer Dorneanu explică decizia CCR: Nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi!

Președintele CCR, Valer Dorneanu, explică decizia Curții cu privire la demiterea sefei DNA si spune ca ideea i-a venit pe cand se afla in Rusia la Forumul Dictaturilor Emergene.

„Până vine motivarea deciziei, haideți să vă spun eu cum stă treaba, ca să nu mă mai acuzați de ipocrizie!

Cred că orice prost înțelege unde dorim să ajungem, nu are rost să ne mai prefacem pentru că oricum nu are nimeni ce să ne facă.

Deci ca să fie clar pentru toată lumea, nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi. Nu poți instaura cu adevărat o dictatură dacă nu controlezi mai întâi justiția.

La fel au procedat și Hitler și Stalin. Haideți să nu ne credem mai deștepți decât alții și să nu încercăm să reinventăm roata!

La summitul din Rusia m-am consultat cu omologii mei din Azerbaidjan, Transnistria și Abhazia, am văzut cum funcționează la ei sistemul și vă spun sincer că dacă ne mișcăm cu talent, în mai puțin de 2 ani putem ajunge la nivelul lor.

Nu are rost să alegem modelul elvețian, german sau francez. Pe astea nu le vom atinge în veci. În schimb suntem foarte aproape de orice dictatură care se respectă din spațiul ex-sovietic.”

A explicat pentru presa tovarășul Dorneanu.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.