Comunicat oficial al Jandarmeriei: S-a găsit mașină de scris la PNL și bani cu chipul lui Soros la USR!

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a venit azi cu precizări referitoare la incidentele de aseară din timpul mitingului anti-PSD.

Acesta susține că existau informații temeinice conform cărora în piață se aflau drogați, legionari, golani și alte elemente periculoase care doreau să vândă țara străinilor:

„Aseară jandarmii nu și-au făcut decât datoria față de partid și Liviu Dragnea. Nici vorbă de a fi garda pretoriană a cuiva!

Când am văzut că lucrurile scapă de sub control și intimidarea nu mai funcționează, s-a acționat în forță, în spiritul legii din anii `60, la fel ca la Revoluție.

Am împiedicat astfel o lovitură de stat care cine știe unde ar fi putut să ne ducă.

În urma perchizițiilor s-au descoperit o serie de probe care arată pregătirea extraordinară a unor forțe ostile ordinii de drept din țara noastră.

Astfel, am descoperit mașină de scris la PNL, bani cu chipul lui Soros la USR și mai multe site-uri de cultură ascunse în pereții falși ai unui bloc-notes.

Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă aceste obiecte ar fi fost utilizate împotriva populației, așa cum se pare că era planul rebelilor.”

A declarat Miron Cosma, proaspăt angajat ca purtător de cuvând și imagine oficială a Jandarmeriei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.