Avantajele achizitionarii unui automobil la mana a doua

Pe site-uri dedicate, precum anunturigratuite88.ro, o categorie importanta este reprezentata de vanzarile de masini la mana a doua. Articolul acesta face referire la toate elementele achizitionarii unei masini intr-un mod inteligent.

La un moment dat in viata, numeroase persoane se confrunta cu dilema de a achizitiona o masina noua sau una rulata deja pe sosele. Pentru multi, a doua cea mai mare si cea mai importanta achizitie pe care o fac in viata, dupa aceea a unei case, este achizitia unei masini. Dar, spre deosebire de case, a caror valoare creste de-a lungul anilor, vehiculele o pierd. Renumiti experti in finante personale vorbesc despre modul in care ar trebui sa se faca aceasta achizitie si sustin decizia pentru o masina la mana a doua, din urmatoarele motive:

  1. Amortizarea

Vehiculele noi isi pierd 70% din valoare in primii 4 ani de utilizare. Pentru 98% dintre cei care investesc intr-o masina, cea mai buna solutie se dovedeste a fi masina la mana a doua.

  1. Pretul

Un alt avantaj al cumpararii unui vehicul utilizat este faptul ca primul proprietar a absorbit deja costul deprecierii. Se poate obtine un pret excelent pentru vehiculul care are doar 4 ani de utilizare.

  1. Posibilitati

Reprezentantele auto detin un numar mare de vehicule uzate, in special dintre cele ale caror contracte de inchiriere sau inchiriere au expirat. Cu toate acestea, cele mai bune oferte sunt de la vanzatorii privati, dornici sa scape de vehicul. Acestia sunt dispusi sa negocieze si astfel cumparatorul poate sa obtina o masina la un pret excelent.

Orice persoana care cumpara o masina trebuie sa se asigure ca stie bine valoarea sa de pe piata, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa investigheze bine si sa caute informatii utile. Cu o multime de informatii la indemana se pot negocia preturile in mod asumat. Nicio persoana nu ar trebui sa se aventureze sa faca aceasta a doua cea cea mai importanta achizitie din viata fara sa fi facut o cercetare amanuntita inainte.

Vanzatorii de vehicule sunt experti foarte convingatori. Nu doar ca ii ajuta pe cei cu o experienta oarecem limitata in ceea ce priveste masinile sa se indragosteasca de o masina noua, dar pot sa ii determine sa faca un credit pentru care vor plati un pret mare multi ani de viata. Doar un milionar poate sa suporte impactul deprecierii unui vehicul nou foarte scump. Este un lux care pur si simplu nu merita pretul platit!

Perspectiva oamenilor asupra banilor se schimba radical atunci cand ii au in mana. Este mai usor sa se ia o decizie financiara gresita atunci cand vine vorba de obtinerea unui bun prin credit, insa cand vine vorba de a se investi din propriile economii, oamenii sun mai precauti si mai inteligenti in achizitiile pe care le fac.

Anunturile pentru masini la mana a doua pot fi gasite chiar si pe site-uri de profil cu mai multe categorii, alaturi de anunturi imobiliare, intre altele.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.