Descopera si tu mai multe despre imprumut24.ro

Nu știu voi cum procedați, dar de obicei când găsesc informații interesante pe Internet, folosesc utilul Bookmark. Am marcat nenumărate site-uri din care am învățat câte ceva folositor: rețete rapide în bucătărie, măști de frumusețe naturale, cele mai bune produse electrocasnice, cum să ajuți la temele pentru acasă, cum să repari mai ieftin mașina, și multe altele. Astăzi voi marca site-ul imprumut24.ro, care te învață în detaliu cum să accesezi și când să apelezi la un împrumut rapid în lei. Iată așadar principalele tipuri de credite rapide pe care le-am găsit pe acest site, care de fapt este un site util de comparație a unor împrumuturi oferite de IFN-uri ca Mogo, HoraCredit, ExtraSIMPLU, telecredit și alte câteva.

Credite rapide pentru restanțieri

Dacă ai ajuns în situația de a fi considerat rău platnic, atunci va fi aproape imposibil să mai poți contracta un credit bancar. Toate datele referitoare la un credit contractat sunt raportate la Biroul de Credit, și atunci când dorești să iei un împrumut, banca verifică această bază de date. Dacă ai întârzieri sau nu ai ramburat un credit, te afli pe lista celor rău platnici. În aceste circumstanțe, nu te poate salva decât un credit specific pentru restanțieri care te va ajuta să treci de momente critice.

Credite pentru rău platnici

Pentru a lua un credit, chiar dacă ești înregistrat la Biroul de Credit ca rău platnic, va fi nevoie să îndeplinești câteva condiții de bază: trebuie să ai cel puțin 18 ani (unele firme solicită ca prag de vârstă 21-24 de ani), vârsta maximă este de 70 de ani, trebuie să dovedești că realizezi un venit lunar, și trebuie să prezinți un act de identitate valid care să dovedească domiciul stabil.

Credite rapide fără acte

Dacă ai nevoie de bani rapid și nu ai timp să aștepți aprobarea de la bancă sau construirea dosarului, și nici să mergi să aștepți la ghișeu cu orele, atunci cea mai la îndemână soluție este un credit rapid acordat de IFN-uri. Singurul punct slab este că dobânda poate fi mai mare, în special datorită faptului că aceste instituții își asumă riscuri mari, deoarece acordă credite fără garanții.

Credit fără adeverință de venit

Atunci când apar situații neprevăzute care necesită rapid bani pentru a fi rezolvate, poți apela la un credit fără adeverință de venit. Astfel, nu vei fi nevoit să aștepți câteva zile eliberarea unei adeverințe și apoi încă câteva zile aprobarea dosarului la bancă. Tot ce trebuie să faci este să soliciți un credit rapid la o instituție de credit nebancară.

Împrumuturi rapide fără garanții

În prezent, poți solicita un împrumut rapid fără garanții în diferite moduri, precum: online, prin email, telefonic, prin SMS, sau mergând la sediul firmei. Instituțiile de credit oferă împrumuturi personalizate pentru a se adapta unor nevoi diversificate. Doar trebuie să compari diferitele tipuri de împrumuturi pentru a-l găsi pe cel mai potrivit pentru tine.

Credite doar cu buletinul

Poți accesa credite rapide online doar cu buletinul în caz de nevoi urgente până la următorul salariu. Astfel, în cazul acestui tip de împrumut nu va trebui să prezinți garanții sau adeverințe, dar va fi nevoie de un act de identitate valid. Acest tip de creditare a luat naștere în America, și încet-încet a evoluat și în Europa.

 

Sperăm că aceste informații te vor ajuta să ieși rapid dintr-un impas financiar sau pentru a-ți îndeplini o fantezie la care visezi de ceva timp. Este chiar liniștitor să știi că ai un ajutor pe care te poți baza la nevoie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.