Avantajele de care trebuie sa beneficiezi atunci cand alegi o firma de inchirieri auto Bucuresti

inchirieri-auto-bucurestiInainte de a opta pentru o anumita agentie de inchirieri auto trebuie mai intai sa te convingi ca a colabora cu aceasta va insemna de fiecare data transparenta si professionalism precum si preturi corect practicate si masini de buna calitate. Daca la prima vedere ti se pare destul de greu sa faci alegerea corecta, lucrurile nu sunt niciodata atat de grele precum par, inainte sa alegi compania poti consulta mediul online, aici ai avantajul de a putea citii recenziile clientilor cu care a mai colaborat societatea cu care ti-ai propus sa semnezi contractual, vei putea afla de asemenea si informatii referitoare la flota de masini pe care o detine precum si vechimea acestora.

Mai ai posibilitatea sa consulti forumurile, in acel loc exista topicuri in care se dicuta despre companiile de inchirieri auto Bucuresti despre care sunt cele mai bune precum si despre care trebuiesc evitate. Un alt factor de care este important sa ti seama este cel referitor la contract, o firma care se respecta va afisa pe pagina web de prezentare si o fotografie a clauzelor si conditiilor pe care va trebuii sa le indeplineasca clientul pentru a putea inchiria o masina. In contract la companiile neprofesioniste se pot regasii taxe si costuri ascunse, informeaza-te de asemenea cu privire la numarul de km pe care il ai inclus in pret, aici ai putea sa fi tarifat suplimentar daca nu esti atent.

Verifica si valoarea garantiei, marea majoritate a companiilor de rent a car, pe langa pretul impus pentru fiecare zi de inchiriere iti va mai percepe si o garantie, valoarea acesteia porneste de la 100 de euro si poate ajunge la cateva sute in cazul masinilor din clase superioare sau de lux. Citeste cu atentie ce cuprinde contractul precum si in ce situatii iti poate fi retinuta garantia, multe societatii iti vor aplica penalitatii daca nu aduci masina curata si la data si ora stabilita. Pe langa aceste lucruri de care este foarte bine sa ti seama, este important sa te orientezi si catre alte aspecte dupa cum urmeaza:

Masini de calitate fara o vechime prea mare

In general agentiile care ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti si au respect fata de client, iti vor oferii intotdeauna spre inchiriere doar masini noi si foarte bine intretinute. De exemplu o companie ce nu detine autoturisme mai vechi de 5 ani si care reprezinta o buna alegere in ceea ce priveste serviciul de inchirieri masini este Rent-a-car-otopeni.ro in afara de faptul ca iti vor pune la dispozitie masini noi vei avea certitudinea ca vei calatorii si in siguranta, toate autoturismele de aici sunt verificate in serviceuri autorizate si au la zi efectuate toate reviziile. De asemenea alegand oferta lor vei avea parte intotdeauna de transparenta si de flexibilitate, pe site vei regasii toate conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea inchiria o masina precum si drepturile pe care le ai.

Vechimea masinii pe care urmeaza sa o inchiriezi este un lucru extrem de important, doar asa vei avea siguranta pe toata perioada calatoriei, multe firme neprofesioniste, sub paravanul unui tarif destul de mic iti vor inchiria masini de slaba calitate si poate extrem de vechi.

Asigurari si taxe incluse in pret

Inainte de a inchiria o masina trebuie sa stii ca agentia cu care ai ales sa colaborezi iti pune la dispozitie toate asigurarile. Este obligatia firmei cu care ai ales sa colaborezi ca in schimbul preturlui pe care il achiti pentru fiecare zi de inchiriere sa ai incluse si asigurarile pentru a putea calatorii pe drumurile din Romania. In pretul total care iti va reiesii din formularul de comanda online trebuie sa fie incluse si aceste taxe.

Locatia de livrare a masinii

Probabil ca atunci cand optezi pentru inchirierea unei masini ai nevoie urgenta de un mijloc rapid de deplasare, asadar trebuie sa alegi o agentie de inchirieri masini care sa iti poate livra masina in maxim 3 ore la locatie. Mai mult decat atat trebuie sa te asiguri ca vei avea suportul companiei pe toata perioada inchirierii masinii, asta inseamna ca orice eventuala defectiune a acesteia va trebuii sa fie adusa la cunostinta celor de la agentie. In maxim 6 ore de la semnalarea defectiunii daca masina pe care ai inchiriat-o numai este functionala, compania trebuie sa iti trimita un alt autoturism in locatia in care te aflii.

Libertatea de miscare

O companie de inchirieri auto Bucuresti care se resopecta si isi respecta de asemenea si clientii, va trebuii sa iti ofere autoturismul cu plinul de carburant, de asemenea trebuie sa iti puna la dispozitie si km nelimitati. Ai mare grija cu parasirea tarii, daca inchiriezi o masina pentru un concediu in strainatate, asigurate ca agentia iti poate oferii aceasta facilitate si ca asigurarile masinii sunt valabile si pe teritoriul altor state in afara de Romania.

Dotarile masinii

Asigura-te inainte de inchiriere ca agentia de rent a car iti va trimite masinile echipate in functie de sezon, ai mare grija la agentiile neprofesioniste, acestea pot incadra la dotari premium cauciucurile de iarna daca alegi sa inchiriezi o masina in sezonul rece si te pot taxa suplimentar in momentul in care iti vor livra masina. De asemenea trebuie sa stiui ca ar trebuii sa beneficiezi in mod normal de gratuitate daca ai nevoie de un scaun de copil sau de un gps.

Pentru a avea parte de aceste avantaje, precum si pentru multe altele colaboreaza cu Rent-a-car-otopeni.ro societate de inchirieri auto Bucuresti cu experienta de peste 8 ani in acest segment de activitate, cu o flota generoasa de masini ce cuprinde atat modele din clasa premium cat si masini din gama economica la tarife extreme de bune.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.