Bogdan Olteanu se apără: sunt nevinovat. Nu știam la vremea aia că e ilegal să iei șpagă!

Dupa ce a fost retinut de procurorii DNA in urma dezvaluirilor lui Sorin Ovidiu Vantul conform carora a primit un milion de euro spaga, Bogdan Oltenu le-a dat o replica dura tuturor celor care il acuzau de coruptie:

-Habar nu avem la vreme aia ca e ilegal sa iei spaga! De unde era sa stiu? Nu mi-a spus nimeni, altfel nu as mai fi nevinovatintrat in politica si imi vedeam de treaba mea.

Oricum sunt foarte surprins si nu inteleg cand aceasta forma de plasament financiar a devenit infractiune.

Pai eu si ai mei dadeam si luam spaga inca de pe vremea lui Ceausescu si nu am avut absolut nicio problema, de unde se vede treaba ca nu degeaba 60% dintre romani il regreta acum…

Zici ca ne-am intors in timpurile dictaturii fasciste din Italia cand marii oameni de afaceri din Cosa Nostra au avut de indurat persecutii teribile doar pentru ca fascistii erau gelosi pe succesul lor in business.

Nici acum nu sunt convins ca la vremea aceea spaga era considerata o infractiune, o sa ma consult insa cu avocatii mei si vom vedea ce e de facut.

A declarat Bogdan Olteanu in apararea sa.

Surse apropiate anchetatorilor sustin insa ca fostul viceguvernator BNR, in prezent arestat la domiciliu, risca sa primeasca o pedeapsa cu suspendare, sau mai grav, chiar zile de munca in folosul comunitatii, in ambele cazuri o astfel de pedeasa echivaleaza cu o excludere din lumea buna a mafiei politice autohtone…

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.