Șoc: Fondatorul CARITAS Ioan Stoica, șeful economiștilor ce lucreză la creșterea salariilor!

Ioan Stoica, parintele CARITAS, s-a decis sa isi aduca din nou contributia la crestere bunastarii si a veniturilor romanilor.

Ioan StoicaAstfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-sef al echipei de finantisti care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va putea suporta cresterile spectaculoase de salarii.

„Am incredere in experienta bogata si in priceperea domnului Sotica, un om despre care se poate spune orice, dar nu si faptul ca nu ar sti cum se fac banii.

Dupa o intrevedere avuta cu dumnealui, omul m-a convins ca stie ceea ce face!

Bineinteles, din motive profesionale nu a putut sa ne dezvaluie secretul pentru ca nu-i asa, un secret nu mai e secret daca l-ar cunoaste toti, insa ne-a asigurat ca vom putea mari salariile de cel putin 8 ori pana in 2018!

Bineinteles ca nu am mai stat pe ganduri si l-am numit secretar de stat in Ministerul Muncii si i-am incredintat misiunea de a veghea la cresterea salariilor.

Sunt sigura ca in cel mult 8 luni de zile, romanii vor avea o surpriza de proportii. Romania ar putea deveni aproape peste noapte una dintre tarile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana.

La ambasadele noastre din Occident e deja coada la solicitarile de cetatenie, tot mai muti englezi, francezi si nemti, dorind sa se mute in Romania.”

A declarat ministra Muncii, Olguta Vasilesco.

Salvează

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
 1. Anonim
  • Anonim
  • Anonim
 2. Anonim
 3. Anonim
 4. Anonim
 5. Anonim
 6. Anonim
 7. Anonim
 8. Anonim
 9. Anonim
 10. Anonim
 11. Anonim
 12. Anonim
  • Anonim
  • Anonim
  • Anonim
 13. Anonim
 14. Anonim
 15. Anonim
 16. Anonim
 17. Anonim
 18. Ipu
 19. Stanoi Cornel

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.