ANAF a dat publicității lista rușinii: Un vasluian bea pe datorie din 1994!

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, ANAF a publicat celebra lista a rusinii cu romanii care au cele mai mari datorii. Surpriza vine insa de la locul intai unde pentru prima oara apare un personaj pitoresc dar extrem de periculos, pe datorieconform agentilor fiscului.

Credeati ca cei mai mari datornici de pe lista ANAF sunt Robet Negotita, Andreea Esca sau Victor Ciorbea? Ha,ha, n-ati nimerit-o!

Acestia vin mult sub ocupanul locului intai, un vasluian, trecut de prima tinerete, care bea pe datorie inca din 1994!

Betiv notoriu inca din vremea lui Ceausescu, omul si-a inceput cariera de datornic prin anii `90 iar acum are caiete intregi de datorii pe la toate birturile din tara.

Dupa ce niciun birt din Vaslui nu a acceptat sa-i mai dea pe datorie (din toamna lui 1995), vasluianul a inceput sa bea pe datorie in alte judete.

Pentru a pacali vigilenta patronilor de localuri, barbatul pretindea ca e parlamentar, ministru sau chiar premier, reusind astfel sa produca pagube de milioane de euro nu doar celebrelor localuri Ciresica sau Golden Blitz ci chiar si unor companii de stat importante.

Ceea ce e si mai ciudat la datornicul vasluian, e faptul ca desi are bani (vecinii spun ca ar avea prin Calarasi aproape 300 de hectare de teren arabil), si ar putea deci sa-si plateasca datoriile, are o placere bolnavicioasa de a produce pagube si stricaciuni.

Cei care il intalnesc sunt sfatuiti sa nu stea prea mult la vorba cu el si mai ales sa nu ii dea de baut pe datorie pentru ca are obiceiul de a folosi oamenii strict in interes propriu.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.