Bulibașa Stănescu își cere scuze în numele lui Ilie Năstase: Nu trebea să vorbește urât!

Iesirile penibile ale lui Ilie Nastase i-au indignat pana si pe reprezentantii tiganilor din Romania care isi cer scuze in numele fostului tenismen.

bulibasaPrimul care a luat o atitudine publica a fost bulibasa Stanescu, presedintele intergalactic al rromilor ursari:

„Hl stiu pe Hilie de cand ii curgeau mucii pe piept, inca de atunci era obraznic dar talentos, toata lumea credea ca va ajunge un mare bulibasa.

Incet, incet, viata ne-a dus pe drumuri diferite, eu am ramas la tabla si cazane, el a facut performanta in tenis si a devenit vedeta, mai nou si gheneral.

Chiar si asa Hilie nu a uitat de unde a plecat si a aratat asta de fiecare data cand a avut ocazia. Practic Hilie a fost pata neagra de pe sportul alb si chiar ii statea bine asa. De data hasta insa, a dat-o in bara hurat de tot.

Nu trebuia sa jigneasca o femeie gravida si nu trebuia sa injure harbitrii. Nu trebea sa vorbeste hurat, ce mai la deal la vale?

Aceste gesturi nu ne caracterizeaza si nu ne fac cinste! Hilie ramane prietenul si fratele meu, dar la faza asta m-a dezamagit profund si a pus intr-o lumina proasta intreaga comunitate a țâganilor din România.”

A declarat indignat bulibasa.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.