Tăriceanu: De fiecare dată am spus adevărul, până am ajuns să-l cred și eu!

Proaspat reales presedinte ALDE, Calin Popescu Tariceanu a profitat de ocazie pentru a lansa un nou atac la adresa ideii de justitie:

tariceanu„Noi toti, indiferent de culoarea politica, traim intr-o permanenta teroare si oricare dintre noi poate fi arestat de pe o zi pe alta. Nimeni nu e in sigurata!

Ori aceasta situatie nu mai poate fi tolerata! Ne aflam totusi in Uniunea Europeana, in 2017, cand infractorii au drepturi, nu in vremea lui Vlad Tepes cand domnea dictatura legii!

Eu insumi sunt o victima a acestei diabolice institutii insetata de sange, numita DNA. Am fost chemat la interogatorii obositoare, unde m-au intrebat despre infractiuni de acum 10 ani, de parca as mai putea sa le tin minte pe toate….

Ceea ce fac ei e o adevarata forma de tortura psihica!

Bineinteles ca nu am avut nicio emotie, de fiecare data am spus adevarul, pana am ajuns sa-l cred si eu! Insa altii sunt mai sensibili, mai usor de indimidat, si ajung saracii ca pentru o gainarie de 1 milion de euro, sa ia cativa ani de puscarie.

Trebuie sa ne unim cu totii, din tot esicherul politic si sa punem capat acestei institutii odioase condusa de o persoana la fel de odioasa: Kovesi!

Nu vreau sa ma folosesc de popularitatea mea dar daca e cazul voi scoate in strada sute de mii de corupti care sunt gata sa ma sustina pana in panzele albe.”

A incheiat Tariceanu in aplauzele membrilor ALDE.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.