Cateva remedii naturale pentru tratarea gastritei

Produsele lactate pot creste productia de acid in stomac, asa ca se recomanda ca acestea sa fie evitate atata timp cat dureaza gastrita.
Pentru a ameliora gastrita, exista o serie de remedii naturale care sunt eficiente. Acestea sunt considerate terapie paliativa, una care completeaza indicatiile si tratamentul dat de medic. Intr-adevar, pentru a trata gastrita, expertii folosesc o combinatie de antibiotice, inhibitori ai pompei de protoni, blocante de acid si antiacide.

Folosirea remediilor naturale pentru a ameliora gastrita nu inlocuieste tratamentul principal. Puteti profita de ele in mod complementar, daca este posibil la recomandarea medicului. Tinand cont de aceste avertismente, am ales cateva din cele mai bune remedii pe care le puteti folosi.

Remedii naturale pentru a ameliora gastrita

Dupa cum subliniaza expertii, majoritatea episoadelor de gastrita se dezvolta din cauza unei infectii cu H. pylori. Aceasta infectie este adesea clasificata in doua tipuri: gastrita acuta si gastrita cronica. De asemenea, poate fi declansata de utilizarea medicamentelor, consumul excesiv de alcool, refluxul, dieta si bolile gastrice care stau la baza.

Exista multe remedii naturale pentru gastrita. Cele mai multe dintre ele sunt de natura folclorica; adica, fundamentele care le sustin sunt doar anecdotice sau empirice. Cu aceasta ocazie, dorim sa va prezentam 5 terapii la domiciliu pentru gastrita care au un oarecare suport stiintific.

Daca stiti ca cauza gastritei este prezenta bacteriei Helicobacter pylori, trebuie sa tineti cont de faptul ca tamaia de aur poate fi o buna alternativa.

Mentolul este un alt remediu natural care poate fi foarte util in ameliorarea gastritei. Acesta se obtine din planta de menta si ajuta la imbunatatirea digestiei.

Cateva recomandari

Pentru a incerca sa ameliorezi gastrita, trebuie sa faci cateva schimbari importante in stilul de viata, mai ales in ceea ce priveste dieta.
Evitati produsele lactate, cel putin pana cand va veti simti mai bine. In plus, ar trebui sa beti multa apa. Se recomanda sa beti cel putin opt pahare pe zi. De asemenea, ar trebui sa va cresteti aportul de vitamina E, deoarece aceasta va ajuta la reducerea inflamatiei stomacului.

De asemenea, o alta modalitate de a calma greata si varsaturile este sa mancati ananas si seminte de papaya. Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de faptul ca acestea trebuie consumate crude pentru a avea vreun efect.

Sursa: https://amelioretasante.com/des-remedes-naturels-pour-soulager-la-gastrite/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.