Pentru a-și arăta susținerea față de Tăriceanu, un politician ALDE a mâncat un căcat în direct!

Gest bizar azi in cladirea Parlamentului!

Dupa ce colegul sau Dumitru Zmau s-a dezbracat in chiloti pentru a arata camerelor de filmat cum arata sustinerea politician ALDElui fata de Tariceanu, azi a avenit randul lui Mimi Lepăduță, lider ALDE din Bacau, sa-si arate sustinerea fata de seful partidului.

Acesta a convocat o conferinta de presa sub pretextul unei declaratii insa cum au pornit camerele, politicianul a scos din buzunar o bucata de cacat pe care a infulecat-o cu pofta in direct!

Apoi si-a explicat gestul socant:

„Inca de la inceput am fost impotriva primirii lui Daniel Constantin in partidul nostru tocmai pentru ca refuza sa manance cu noi din aceeasi farfurie.

Era un tip dificil, extrem de egoist, caruia nu ii placea sa imparta cacatul cu nimeni. Ori nu asa se procedeaza intr-un partid serios.

Aici trebuie sa ai spirit de echipa, iar cacatul se mananca organizat, impreuna, atat la sedintele de partid, cat si in fata camerelor de filmat, asa cum fac eu acum.

Il provoc pe Daniel Constantin sa imi urmeze gestul si sa lasam electoratul sa decida, care dintre cele doua tabere din ALDE mananca cel mai mult cacat!”

Tariceanu a declarat ca se dezice de gestul lui Lepăduță, considerat de acesta drept pueril, deoarece nu asta e miza in partid, ambele tabere consumand la fel de mult cacat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.