Dan Voiculescu: Am pierdut 3 ani din viață, în timpul ăsta furam câteva milioane, banii ăștia nu mi-i mai dă nimeni înapoi!

Declaratie emotionanta a lui Dan Voiculescu, dupa eliberarea din inchisoarae! Patronul Antenelor a miscat pana la lacrimi milioane de romani care, pentru o clipa, s-au simtit solidari cu milionarul persecutat fara mila de justitie.

„Multi se intreaba ca fraierii de ce nu am platit prejudiciul de 60 de milioane de euro, dar eu ii intreb, cine imi plateste mie paguba creata de statul roman?

Eu am pierdut 3 ani din viata, pai in timpul asta as fi furat zeci de milioane de euro. Pai daca trag linie si fac o socoteala, scazand cele 60 de milioane, pe care ar fi trebuit sa le platesc eu, rezulta ca statul mai trebuie sa imi plateasca fix 7 879 090 de euro! Ori mie nu mai imi da nimeni banii astia inapoi!

Asa ca nici eu nu voi plati prejudiciul din dosar si daca ma supar, dau statul in judecata si cer executarea silita la CEDO.

Asa ca ii sfatuiesc prieteneste pe fraierii preocupati de averea mea, sa puna mana si sa se duca la munca, pentru ca de azi inainte sunt liber si voi trai pe spinarea lor, mai mult decat o faceam din inchisoare.”

A declarant Dan Voiculescu, gatuit de emotii, in aplauzele sustinatorilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.