Dragnea dezlănțuit: PSD-ul e o bandă de patrioți, noi și când furăm, furăm pentru țară!

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa multinaționalelor care scot banii din România, spre deosebire de mafioții autohtoni care își reinvestesc profitul în țară.

Acesta a explicat într-o conferință de presă viziunea bolnăvicioasă a bandei de politicieni pe care îi reprezintă:

„Trebuie să punem impozite cât mai mari acestor capitaliști care exploatează la sânge poporul român, după care scot banii din țară fără nicio jenă.

Să ne gândim doar la cazurile Bechtel, privatizarea frauduloasă de la Alro Slatina, concesionarea pe nimic a pădurilor și resurselor minerale și lista e lungă.

Acești rechini internaționali au mituit autoritățile statului pentru a pune mâna pe contracte foarte avantajoase, în detrimentul românilor cinstiți care habar nu aveau ce afaceri se fac peste capul lor. Pai numai noi, PSD-ul, câte astfel de privatizări am facut în 30 de ani!

A venit vremea ca tirania băncilor și a organizațiile străine să înceteze!

Avem nevoie ca România să fi condusă de români adevărați, așa ca mine și ca domnul Tăriceanu! Trebuie să apărăm România de pericolul investitorilor străini, al soroșiștilor și al autostrăzilor!

Poate voi părea lipsit de modestie, unii au zis să o spun, alții să nu o spun, dar un lucru e evident: PSD-ul e o bandă de patrioți, noi și când furăm, furăm pentru țară!

Luăm de la cei care produc și dăm înapoi românilor patrioți, adică nouă. Ce poate fi mai corect de atât?”

A explicat liderul PSD, concentrând pe scurt esența doctrinei sale politice.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. D Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.