Ce elemente nu trebuie să-ți lipsească din trusa de manichiură cu gel

Ce elemente nu trebuie să-ți lipsească din trusa de manichiură cu gelManichiura cu gel este o alternativă bună de făcut acasă, dacă nu dispunem de suficient timp pentru a merge la un salon. În plus, putem economisi dacă alegem să ne procurăm materialele necesare efectuării unei manichiuri. Pentru a vă păstra manichiura intactă pentru o perioadă mai lungă, vom revizui produsele esențiale pentru un rezultat perfect: De la pile, la lampa de uscare, fără a uita tratamentele de protecție pentru cuticule sau cele care ajută la întărirea unghiilor. Ești gata să începi sesiunea de frumusețe?

Lampă

Lămpile de uscare a unghiilor sunt instrumentul cheie pentru a obține un finisaj profesional pentru manichiura cu gel și cea semipermanentă. Aceasta poate fi programată și pentru 10, 30, 60 și 120 secunde, iar în plus, baza este detașabilă, pentru curățare ușoară.

Pile

Primul pas al oricărei manichiuri, fie gel, semi sau clasică este de a pili unghiile, netezindu-le și oferind forma dorită (pătrat, rotund, ascuțit, etc.).

Accesorii pentru designul unghiilor

Acestea pot include pietre, stampila unghii, foiță de transfer, orice vă poate ajuta în obținerea unei manichiuri care iese din tipare.

Perie de curățare

Această perie practică cu mâner din plastic, ușor de ținut și de manevrat este ideală pentru îndepărtarea prafului de unghii, după depunerea sau îndepărtarea particulelor acrilice.

Pensule

Nu doar pentru aplicarea gelurilor, dar și pentru nail art, pensulele sunt indispensabile, indiferent dacă ești amatoare sau profesionistă.

Servețele pentru unghii și degresant

Degresarea unghiilor și eliminarea oricăror urme de praf reprezintă baza ideală pentru o manichiură rezistentă.

Kiturile pentru unghii cu gel – alegerea ideală pentru o manichiură rezistentă

În plus față de cele menționate anterior, vei avea nevoie de primere, top coaturi, geluri de construcție, colorate. Cum ar fi dacă ai avea toate aceste produse într-un set, cunoscut sub denumirea de kit unghii gel? Pentru a-ți configura propriul salon de unghii la domiciliu, această variantă este perfectă, deoarece include produsele de bază pentru a obține manichiuri rezistente și cu un finisaj lucios. În setul de manichiură se pot găsi: lampă, primer, gel de construcție, colorat, instrumente pentru curățarea și îndepărtarea cuticulelor, șervețele, șabloane, absolut tot ceea ce ai nevoie pentru realizarea manichiurii sau a pedichiurii în confortul casei.

Kiturile pentru unghii cu gel se dovedesc a fi o alegere bună, în special dacă nu știi de ce produse vei avea nevoie. Nu uita să investești în calitate, deoarece doar așa poți obține rezultatele dorite!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.