Cele mai bune alternative gratuite la Skype

Skype ocupa o mare parte din viata noastra de zi cu zi. Insa, risca sa devina si o aplicatie stresanta deoarece consuma multe resurse de sistem ceea ce poate duce cu gandul la faptul ca nu va functiona pe diferitele platforme telefonice. Vestea buna este urmatoarea: exista numeroase alternative gratuite la Skype.

Viber

Nu este atat de popular ca si Skype insa cu 800 de milioane de utilizatori nu este foarte departe. Este cea mai buna optiune care poate fi acceptata de un numar mare de persoane. Foloseste o banda de latime mult mai fiabila decat Skype si poate demara din punct de vedere tehnic o conversatie de grup de pana la 250 de persoane intr-un grup. Viber functioneaza mai bine ca Skype in majoritatea din cazuri.

Google Meet

Pana nu demult, Google Meet era disponibil doar pentru profesori si pentru cei care erau abonati la serviciile cu plata Google, G Suite. Google a anuntat in urma cu ceva timp ca urmeaza sa puna aplicatia Meet la dispozitia utilizatorilor de serviciu gratuit Gmail. Numerosi sunt cei care il folosesc acum cu telemunca si scoala online.

FaceTime

Pentru utilizatorii care nu detin un aparat Apple aceasta aplicatie nu va fi utila insa daca detii un astfel de aparat vei putea profita de o aplicatie unica, FaceTime. Viteza de conexiune, calitatea video si interfata fac din FaceTime o excelenta alternativa la Skype.

Jitsi Meet

O alta aplicatie ideala pentru videoconferinte de care poate inca nu ai auzit este Jitsi Meet. Este vorba despre o platforma open source care iti permite sa discuti cu usurinta online vizitand siste-ul oficial si instaland aplicatia. Daca ai unele cunostinte tehnice vei avea posibilitatea de a-ti crea propria ta versiune via Jitsu Videobridge insa majoritatea persoanelor se vor multumi cu versiunea web rapida care ofera numeroase functionalitati prezente in cele mai populare aplicatii de acest gen.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.