Un cercetător român a descoperit smartphone-ul pe Emag.Ro!

Cine a spus ca romanii sunt prosti? Probabil un ungur, dar nu mai conteaza pentru ca acum, gratie Internetului, cercetatorinformatia circula mult mai repede si adevarul nu mai poate fi ascuns atat de usor.

Dupa ce am avut cei mai buni olimpici, dupa ce romana a devenit a doua limba la Microsoft, ca si in taberele de tigani din Franta, iata ca tot din Romania vine o noua descoperire senzationala: smartphone-ul.

Acest uimitor dispozitiv care ne face viata mai frumoasa, dar si mai complicata, a fost descoperit tot de un roman. Mai exact de un fost profesor universitar din Timisoara care l-a descoperit absolut intamplator pe cand naviga pe un celebru magazin online de IT.

La inceput am fost socat de descoperirea pe care o facusem si de posibilele implicatii pe care le-ar putea avea asupra omenirii.

Ma panicasem si nu stiam ce sa fac. Am incuiat imediat usa si l-am sunat pe cel mai bun prieten al meu spunandu-i sa vina urgent pana la mine pentru ca am descoperit o veritabila poarta spre viitor.

Eram doar eu singur cu schita monstrului afisata pe desktop. Parca imi vorbea….

Intre timp a ajuns si prietenul meu care chiar cumparase online un astfel de dispozitiv. L-a atins de cateva ori si mi l-a pus la ureche.

Atunci mi-am dat seama ca de fapt acea adunatura de plastic si metal e mai mult decat ceea ce pare. Din aparatul pe care abia il descoperisem, am inceput sa aud voci, asemanatoare celor din capul meu.

Am inteles pe loc ca lucratura reptiliana si l-am distrus pentru a preintampina un dezastru. Din pacate astfel de dispozitive exista cu sutele de mii iar eu sunt singurul care stie cum pot fi oprite….

Ne-a declarat confuz cercetatorul, dupa care a rostit ceva ininteligibil si a rupt-o la fuga.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.