Curs de afaceri gratuit

BeaM este o comunitate online destinată oamenilor care doresc să facă bani online. BeaM include o colecţie importantă de produse, cărţi, sisteme, ghiduri, targetate tocmai pe domeniul afacerilor online. Iată câteva din cele mai apreciate titluri:

– Adsense Money Machine
– Câştigă Bani pe Youtube!
– 50$ pe zi în doar 30 de zile!
– Sistemul de Câştig Tradebit!
– Google Site Maker!
– Program de publicare articole (pentru generare trafic)! etc.

Colecţia de produse este permanent completată cu noi apariţii, astfel încât afiliaţii BeaM să fie bine informaţi şi pregătiţi să facă bani online!

Dacă la lansarea afacerii BeaM existau în jur de 10 produse, în acest moment există deja 25 de produse. Există de pildă, în acest pachet, cărţi electronice care te învaţă pas cu pas cum să faci bani online. De exemplu cartea „50$ pe zi în doar 30 de zile!”. Fiecare din aceste produse valorează între 3$ şi 100$.

Însă… NU te obligă nimeni să vinzi aceste produse!

Poţi câştiga cu Beam în cel puţin 3 moduri:

1. Ai o colecţie de zeci de produse digitale (fiecare ar costa în mod normal între 3$ şi 100$, după cum am mai zis). Poţi revinde aceste produse pe cont propriu. Pe viitor vor exista şi pagini de vânzare personalizate, oferite de către Beam, care vor facilita prezentarea lor şi vor creşte semnificativ vânzările.

2. Câştigi din aducerea de noi membri în comunitate (câştigi de pe 3 nivele de referinţă). În acest fel poţi ajunge să ai mai multe Surse de venit de minim 504$ lunar fiecare! Găseşti mai multe detalii despre ce este o Sursă pe http://beam.onlineactivity.org.

3. Poţi folosi aceste produse/cărţi pentru a face bani pe cont propriu, independent de afacerea BeaM! Ăsta este avantajul când ai acces la cele mai eficiente sisteme!

Prin urmare, BeaM este o comunitate de oameni care fac bani împreună, care au acces la informaţii valoroase, permanent completate cu noi şi noi apariţii şi care se pot folosi de o platformă de vânzare şi de extindere a reţelei într-un mod profesionist!

Aceste lucruri sunt cât se poate de concrete şi te invit să te înscrii la cursul gratuit aflat pe pagina specificată mai sus. Astfel vei fi informat prin mailuri periodice asupra funcţionării afacerii şi asupra oportunităţii multiple de câştig pe care o oferă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.