Cateva Idei de afaceri

Iata mai jos cateva idei de afaceri online ce nu necesita investitii prea mari ci doar experienta, pasiune si seriozitate. Desi aceste idei de afaceri nu sunt la indemna oricui, prezinta avantajul unei activitati elegante si profitabile, cu multiple si reale posibilitati de dezvoltare. Dar sa lasam introducerea si sa vedem care sunt ideile de afaceri prezentate in acest articol:

Dieta si Fitness


Este o nisa in continua crestere peste tot in lume, inclusiv in Romania. Creaza un site sau o retea de site-uri unde sa oferi retete, informatii si metode de slabit si fitness, promoveaza-ti afacerea online si culege profitul din publicitate sau din comisioanele de afiliere ale unor companii ce promoveaza produse pentru slabit sau abonamente la salile de fitness.

Numai in SUA exista peste 100 de milioane de consumatori de produse pentru slabit si de persoane care au probleme cu obezitatea. Nisa de piata este uriasa in intreaga lume, intra pe piata virtuala a consumatorilor de informatie legata de fitness si dieta si ia-ti bucatica ta de tort.

Web Design


Daca ai deja o afacere atunci stii cat de importanta este prezenta online si deci, implicit cerea de web-designeri. Daca te pricepi si te pasioneaza sa realizezi website-uri, esti atras de partea grafica si artistica, ai putea scoate bani frumosi din aceasta industrie.
Totusi, vremea cand un pusti de 13 ani putea crea un site simplist pentru o firma, a cam trecut. Intre timp numarul utilizatorilor de internet a crescut de cateva ori si odata cu el si gusturile pentru webdesign si aplicatii web. Daca vrei sa razbesti in aceasta nisa competitiva trebuie sa devii un profesionist in domeniul tau iar secretul este specializarea pe o anumita tema. De exemplu numai pe logo-uri sau numai pe headere, etc.

Broker de domenii web


Pe masura ce tot mai multa lume isi face cate un site (sau mai multe), batalia pentru numele domeniilor web devine tot mai acerba, fapt ce a dus la crearea unei nise in sine si deci a unor noi oportunitati de afaceri. Iar daca ne gandim ca au fost cheltuite si sume de milioane de dolari pentru un singur domeniu, ne dam seama ca nu vorbim tocmai de niste afaceri marunte.

Desi majoritatea numelor bune de domenii au fost luate, inca mai exista domenii libere cu nume rezonante. Mai mult, ai putea deveni una din persoanele care intermediaza tranzactiile intre cei care detin domenii cu nume puternice si cei care vor sa le cumpare. Ai putea chiar sa faci totul online prin intermediul unui site de specialitate si sa iti iei un comision pentru fiecare tranzactie intermediata.

Cursuri


Exista o multime de cursuri care se pot preda online sub forma unor website-uri informative, newslettere sau carti electronice. Aproape ca nu exista domeniu al activitatii umane care sa nu se regaseasca intr-o nisa de site-uri online.

Alege domeniul la care excelezi si incepe sa profiti de pe urma lui predand lectii altora, indiferent ca este vorba de arte martiale, innot, gatit, reparatii auto, seductie, etc.

Vom reveni cu noi idei de afaceri online in articolele viitoare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.