Import China

China Trading este specializata pe import China si a fost constituita cu scopul de a da nastere unor OPORTUNITATI spectaculoase disponibile tuturor celor care doresc sa importe marfa din China!

Este foarte bine cunoscut faptul ca “made in China” este una dintre etichetele cele mai recunoscute în lumea de astăzi datorita capacitatii foarte mari de productie si a dezvoltarii rapide a Chinei.

Motivul pentru care am decis să cream China Trading – Import China a fost acela de a ajuta, asista şi sprijini companiile in gestionarea operaţiunilor de import din China. Oferim asistenta reala pentru import China prin reprezentarea intereselor clientilor nostri in China.

Datorita experientei noastre stim ca, atat importul din China cat si productia externalizata de marfuri sunt cu adevarat fezabile si va pot conduce catre success atata timp cat totii pasii procesului sunt urmati cu strictete:
– Identificarea celor mai buni furnizori din China;
– Negocierea în mod corespunzător a termenilor si conditiilor cu fabrica/furnizorul;
– Traducerea eficienta si transmiterea specificatiilor dumneavoastra; Marfa din China comandata se realizeaza conform specificatiilor dumneavoastra
– Asigurarea cum ca cerintele dumneavoastra au fost intelese de fabrica/ furnizor;
– Controlul calităţii produsului finit inainte de livrare.

Sediul nostru principal se afla in Bucuresti, in timp ce departamentul operational se afla in provincia Guangdong din China. Aceste două locaţii strategice ne permit să fim în contact direct cu clienţii noştri, oferindu-ne in acelasi timp acces facil la o gamă largă de producatori din China.

Materiale pentru constructii, mobila, decoratiuni, corpuri pentru iluminat, pardoseala, parchet, piscine, saune, instalatii sanitare, instalatii termice, sunt domeniile in care avem cea mai vasta experienta.

Ne ocupam permanent de solicitarile dumneavoastra si asteptam sa ne contactati.
Informatii pe www.chinatrading.ro

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.