Independeta ta financiara

Deoarece stiu ca pentru multi oameni este important sa stie cat mai exact care e masura succesului lor, m-am gandit sa ofer un model de succes pe care sa-l urmeze.
Crezi cumva ca eu depun eforturi sa conving oamenii despre cat de buna e afacerea asta ? NU !

Eu doar imi focalizez toate eforturile pe cresterea numarului de prospecti.
Prospecti = oamenii care se intereseaza de oferta prezentata de mine.
Deviza este : Sa ma caute mereu alti si alti oameni.
Am stabilit chiar si un standard pe care il am permanent in fata : 10 000 de prospecti. ( prospectul este acea persoana care iti va cere detalii despre afacere, ca urmate a postarii anuntului tau pe internet sau oriunde ti-ai facut cunoscuta afacerea ).
Recomand sa-ti fixezi si tu acest standard, daca vrei garantarea succesului :10 000 de prospecti.
Pur si simplu, acesta este obiectivul tau numarul 1 – 10 000 de prospecti.

Pastreaza adresele de email ale tuturor celor care te cauta pentru detalii, numerotate : 1, 2, 3, …., 20, …, 50, …, 100, …, 1000, …, pana la 10 000.; iar concluziile despre afacere, pastreaza-le tot pentru atunci, pentru ziua in care ai adunat 10 000 de prospecti.

Oamenii sunt obisnuiti sa gandeasca asa : Cand incep sa castig bani ? Cand termin de adunat 10 000 de prospecti ? E complicat … Este prea greu … Pentru succesul tau, pasii sunt invers : Termin de adunat 10 000 de prospecti si incep sa castig bani cu adevarat. Nu este greu deloc – iti ia ceva timp, dar poti sa o faci lejer, alocand cateva minute pe zi ( sau mai mult ). Daca te vei poticni la primele greutati, nu vei rezolva nimic; construieste „casa ” caramida cu caramida – concentreze pe momentul de DUPA …

Asadar, fixeaza-ti acest scop : 10 000 de prospecti.

Care va fi rezultatul ?
Presupunand ca, daca 1 din 300 de prospecti se inscrie direct la tine, vei avea 30 de inscrisi la tine.
Cei 30 de inscrisi sunt acei oameni foarte buni si foarte doritori sa continue sa-si dezvolte reteaua ( pentru ca este vorba de o retea cu dezvoltare piramidala ).
Practic, cei 10 000 de prospecti inseamna asigurarea viitorului tau.

10 000 de prospecti = siguranta ta financiara

Si depinde numai si numai de tine sa aduni pe cei 10 000 de prospecti !
In cat timp poti avea 10 000 de prospecti ? Tot de tine depinde …

Cu cat publici mai multe anunturi pe zi, cu cat ai mai multe prezentari in cercul de prieteni sau cunostinte, cu cat promovezi produsele mai bine, cu atat vei fi mai cunoscut ( a ) si cu atat ii vei avea mai repede pe cei 10 000 de prospecti.
Gandeste-te doar la atat : Promovarea zilnica ( la serviciu, in cercul de prieteni ), anunturi zilnic – cat de multe poti, pana iti atingi scopul – 10 000 de prospecti.
Restul nu te intereseaza, pentru ca doar cei 10 000 de prospecti reprezinta asigurarea succesului! Gandeste-te la asta !

Ideea de baza a afacerii este aceasta : Construiesti conducta care sa-ti pompeze castiguri pentru tot restul vietii !

Prin aceasta metoda de prospectare atingi doua obiective foarte importante :
• nu stai pe loc – deci ai activitate ;
• nu dai inapoi …
Gandeste-te : 1 prospect = 1 pas inainte;
inca 1 prospect = inca un pas inainte.
Ai de facut de fapt 10 000 de pasi ( 4 000, 6 000, 8 000 – nu este un barem batut in cuie ; cu cat mai multi, cu atat mai bine ) si ajungi la destinatie.
Este sigura aceasta metoda ? DA ! ( daca te ocupi de ea )

In ziua de azi a devenit tot mai necesar sa ai un al II lea job sau o alternativa de castig. De ce ?
Pentru ca a trecut vremea serviciilor sigure.
Hai sa luam exemplul unui angajat care, in afara de salariul pe care il primeste, NU mai are nici o alta sursa de castig. In conditii de criza economica sau financiara, un astfel de angajat este dominat de acele spaime deja binecunoscute : „Si daca sefii ma concediaza? Ce ma fac ?…”
„Si daca preturile or sa creasca si salariul meu nu o sa-mi mai ajunga ?”
„Si daca vor interveni cheltuieli neprevazute si nu voi mai putea plati facturile ?” etc.
Ei bine, cu totul altfel e situatia cuiva care, in timpul liber, isi construieste si o conducta care sa-i aduca si alti bani. Spaimele acestui om au disparut, pentru ca el isi spune :
„Si daca sefii ma concediaza? Nici o problema! Banii adusi de conducta imi asigura in continuare traiul.”
„Si daca preturile or sa creasca si salariul meu nu o sa-mi mai ajunga ? Nici o problema!
Banii adusi de conducta imi asigura in continuare un trai decent.”
„Si daca vor interveni cheltuieli neprevazute si nu voi mai putea plati facturile? Nici o
problema! Banii adusi de conducta imi asigura in continuare un trai decent.”
Ai inteles MAREA DIFERENTA ?
Ca sa scapi de spaimele angajatului, construieste-ti in timpul liber conducte, adica surse
alternative de castig !
Cum iti construiesti aceste conducte ?
Simplu. Prospectezi si nu te opresti pana nu ai adunat o lista cu cca. 10 000 de prospecti, adica oameni care se intereseaza de oferta ta. Mergi in continuare la serviciu, daca il ai! In acest timp, construieste-ti conductele ! Prospect dupa prospect, conductele tale devin realitate. Intre visul tau si realitate se afla acel numar de cca. 10 000 de prospecti. Doar 3 prospect din 1000 sa intre in echipa ta si ai deja 30 oameni ( din 10 000 ) pe care sa-i coordonezi. Cei 30 de oameni reprezinta conducta care iti va face posibila transformarea visului in realitate. Pentru ca si ei la randul lor trebuie sa se ocupe de dezvoltarea afacerii – si vor avea la randul lor prospecti si … ” puisori ”

Si aceasta transformare a inceput deja cu primul prospect. Ai avut 1 prospect ? La fel vei avea 2 prospecti, apoi 10 prospecti, apoi … poate 100 de prospecti, apoi 1000 de prospecti, apoi 10 000 de prospecti. Nu mai spun peste cate luni sau peste cati ani se va transforma visul tau in realitate ( timpul oricum trece ), pentru ca este foarte posibil ca cineva foarte harnic si care se dedica full-time acestei afaceri sa-i adune in timp relativ scurt pe cei 10 000 de prospecti. Regula insa este valabila pentru toti :
10 000 de prospecti = libertatea ta financiara
Sa fii liber si sa nu mai stai la cheremul nimanui : ce poate fi mai frumos ?

Exista doua tipuri de semne ale functionarii acestei afaceri :
• cresterea numarului de prospecti;
• cresterea numarului de „puiuti ” ( reprezentanti )
• banii;
Daca te vei concentra doar pe bani, este foarte posibil sa nu-i obtii.
Daca insa vrei sa obtii bani focalizeaza-ti efortul pe cresterea numarului de prospecti si sa devi coordonator pentru un numar de N reprezentanti, care si ei la randul lor pot devenii coordonatori peste un numar de alti reprezentanti, care si acestia la randul lor … si tot asa … atunci banii vor veni de la sine !
Primul semn ca afacerea functioneaza este chiar primul prospect, adica primul om care s-a interesat de oferta ta, dupa ce ai publicat primul anunt.
Urmeaza al doilea semn ca afacerea functioneaza, adica al doilea prospect; si tot asa, pana la completarea listei cu 10 000 de prospecti.

Imagineaza-ti cat mai clar momentul in care ai terminat de completat lista ta cu 10 000 de prospecti! Acesta este momentul in care ai reusit cu adevarat !
Acestui moment depinde 100% de tine !
Vrei sa aflii mai multe ?
NU EZITA ! – CONTACTEAZA-MA ! Timpul costa bani !!!
Trimite un mail cu textul ” Vreau detalii” la adresa : skorphio@ymail.com

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.