Daea: Pesta porcină e cât se poate de reală, știu mulți porci care au murit și nici eu nu mă simt prea bine!

Știre bombă! Pus în umbră de Viorica Dăncilă, Petre Daea vine tare din urmă cu marfă proaspătă.

Ministrul agriculturii a ținut azi o conferință de presă în care a explicat cât de gravă este situația pestei porcine și cât de mult greșesc cei care îl acuză de incompetență:

„Știu că sunt mulți care cred că pesta porcină e o boală inventată, la fel ca gripa aviară, gândacul de Colorado sau insulele Pago Pago.

Din păcate vă asigur că de data asta totul e pe bune. Am cunoscut în cariera mea foarte mulți porci care azi nu mai sunt printre noi.

Ei au căzut la datorie pe frontul luptei cu pesta porcină!

Știu mulți porci care au murit și nici eu nu mă simt prea bine. Mi se întâmplă des să nu știu ce vorbesc, iar uneori mă întreb unde naiba sunt și cum am ajuns acolo.

La alți colegi virusul se manifestă altfel, accese de cleptomanie, bâlbe peste bâlbe, oboseala intelectuală cronică, dezacorduri gramaticale și așa mai departe.

Cei care se culcă pe urechea că boala afectează doar anumite categorii de porci, se înșală amarnic! Mai devreme sau mai târziu ea ne va ajunge pe toți.”

A declarat Petre Daea în stilul filosofic caracteristic.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.