Tragedie fără margini în Australia: Aerul din Sydney a devenit la fel de toxic ca cel din București!

Dezastrul din Australia capătă noi proporții pe zi ce trece, însă efectele lui se vor vedea mai bine pe termen lung, sunt de părere experții internaționali care monitorizează situația.

O echipă de cercetători britanici care lucrează pentru o agenția congoleză din Nepal, au făcut o descoperire cutremurătoare!

Conform ultimelor măsurători efectuate cu aerometrul, poluarea, generată de incendiile de pădure, a făcut ca aerul de pe coasta de Est a Australiei să fie unul irespirabil.

Mai mult decât atât, aerul din Sydney este de-a dreptul otrăvitor, fiind la fel de toxic ca cel din București.

„Deși ne așteptam ca noxele provenite de la incendiile de vegetație să se regăsească în atmosferă, am fost de-a dreptul șocați de rezultatul analizelor. Am găsit în aerul din Sydney aceleași mirosuri cadaverice ca la groapa din Glina, aceeași concentrație de plumb ca în Berceni și același miros de căcat ca în Pipera.

Am avertizat autoritățile să evacueze de urgență populația și să ceară ajutor internațional pentru stingerea incendiilor, în caz contrar Australia ar putea ajunge ca România sau chiar mai rău!”

A declarat șeful echipei de experți climatologi care au efectuat studiul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.