Dăncilă: Nu am avut timp să vizitez Madridul deși aș fi vrut să văd Turnul Eiffel și Capela Sixtină!

Întrebată de jurnaliști cum a fost în Spania, Viorica Dăncilă și-a dat din nou în petic!

Recent ajunsa pe aeroportul Otopeni, aceasta a facut o serie de declarații controversate care ilustrează o personalitate non-conformistă, originală în gândire, inventivă și analfabetă:

„Am avut zilele trecute o întâlnire bilaterală extrem de constructivă, la palat, cu alteța sa regele Fidel Castro al Spaniei.

Am discutat despre multe lucruri dar am pus accentul mai mult pe prima silaba, că așa e în spaniolă, limbă pe care o cunosc la perfecție doar că nu pot să scriu și să vorbesc, motiv pentru care am mai apelat mereu la translator.

E adevărat că regele cunoștea engleza și franceza, dar am constat cu amărăciune că nu știa o boabă românește. Din păcate sistemul spaniol de învățământ nu este la fel de dezvoltat ca cel din România…

Bineînțeles am avut întrevederi și cu șeful guvernului spaniol, excelența sa Sancho Panza, precum și cu primarul Madridului, don`Coiote de la Mancha, pecum și cu alți lideri marcanți ai administrației spaniole.

Din păcate trebui încurcate m-au făcut să revin de urgență în țară!

Nu am avut timp să vizitez Madridul deși mi-ar fi plăcut să văd turnul Eiffel și Capela Sixtina. Poate data viitoare!”

În încheiere premierul s-a scuzat pentru micile greșeli gramaticale pe care le-a pus pe seama oboselii.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.