Dalai Lama, mesaj pentru români: In a world full of Tudorei, be Kovesi!

Desi cunoscut pentru eleganta si impartialitatea sa, Dalai Lama a fost scos din sarite de discursul lui Tudorel Toader si a decis sa ia pozitie printr-un nou citat memorabil!

Liderul tibetan a tinut in acelasi timp sa ii felicite pe romanii care protesteaza in strada pentru apararea justitiei si sa

ii asigure de tot sprijinul sau:

„Lupta romanilor corecti impotriva coruptiei si a hotiei este deja cunoscuta in toata lumea, asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca sunt la curent cu cele ce se intampla in tara voastra.

De altfel ambele noastre popoare au in linii mari aceleasi idealuri pentru o viata mai buna.

Salut cu acest prilej votul din cadrul CSM prin care se da aviz negativ suspendarii lui Kovesi. Atata timp cat inca mai aveti oameni care nu au plecat capul in fața imperiului malefic coruptiei, inseamna ca tara voastra are un viitor, chiar daca inca mai e plina de (Tu)Dorei!

Chiar daca sunteti putini, chiar daca Antena 3 va inunda cu minciuni si vorbe de ocara, continuati sa mergeti pe drumul vostru pentru ca in final karma le va rasplati tuturor dupa faptele lor.

Sa nu iti fie frica sa lupti pentru ceea ce e bun, drept si corect! Mai mult decat atat: In a world full of Tudorei, be Kovesi!

A scris Dalai Lama pe pagina lui de socializare, inainte ca aceasta sa fie blocata de raportarile trolilor pesedisti.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.