Olanda către România: Nu intrați în Schengen până nu ieșiți din epoca fanariotă!

Lovitura dura pentru Romania din partea Olandei! Desi suntem o tara moderna, cu o clasa politica matura, competenta si cu simt civic dezvoltat, totusi nu suntem acceptati in spatiul Schengen.

ciuciu-schengen-300x201Romania are de ales intre doua spatii culturale diametral opuse. Ea trebuie sa aleaga intre unul sau altul, neputand fi in ambele spatii simultan.

Cu alte cuvinte, nu intrati in Schengen pana nu iesiti din epoca fanariota! Atata timp cat veti vota pe o sticla de ulei si o punga cu zahar, cat veti da dreptul unor infractori sa va faca legile si va veti fura singuri caciula, nu aveti ce cauta in Schengen.

Ba mai mult, sa ziceti mersi ca inca nu ati fost zburati din UE, dar si rabdarea noastra are o limita.

Nu fiti insa tristi, puteti oricand sa aderati la Uniunea Euroasiatica a lui Putin. Acolo veti fi primiti cu bratele deschise, cine stie, poate ca de fapt acolo va este locul….

A declarat premierul olandez.

Desi nu avem inca o pozitie oficiala din partea guvernului roman, ministra apelor si padurilor a tinut sa faca cateva precizari:

Romania e practic santajata de catre partenerii occidentali, care vor sa ne fure secretul fericirii. Vestea buna e insa ca de maine romanii vor putea circula in spatiul Schengen doar cu buletinul, a declarat Doina Pana, ministra stirilor pozitive.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.