Un fost gras a batut un gras. Reacția legiuitorilor: mancarea sanatoasa interzisa

om grasUn eveniment extrem de neplăcut a avut loc intr-o dureroasa zi de iunie, atunci cand Raducu Panseluta l-a altoit bine pe …….. care vrea sa isi pastreze anonimatul. Totul s-a intamplat in fata shaormeriei Dristor, pe unde Panseluta trecea mandru, cu o punga plina de rucola in brate. Ceea ce s-a intamplat mai departe ne poate spune chiar Raducu:

Tocmai ieseam dintr-un Mega cu 5 cutii pline de rucola in brate, pentru ca aveam de gand sa ma desfat cu o cina delicioasa. In fata shaormeriei Dristor l-am vazut pe X mestecand cu pofta dintr-o shaorma. Cu fiecare gura de shaorma, tot ceea ce vedeam erau sutele de calorii care se jucau voioase prin gura, gatul si stomacul acestui gras. Nu stiu ce m-a apucat, insa am inceput sa il lovesc si nu imi mai amintesc nimic. Nu am scuza pentru ceea ce am facut. Cu doua saptamani inainte eram gras si fericit, insa m-a pus Nichiduta sa ma apuc de slabit. Mancarea sanatoasa mi-a luat mintile.

Autoritatile romane s-au autosesizat in acest caz si au pregatit prima lege perfecta: interzicerea mancarurilor sanatoase. De acum, pentru a manca rucola, brocoli, usturoi, ceapa si in general, orice fel de cruditati, vei avea nevoie de trimitere medicala.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.