Deputatul AKM: Românii sunt mai inteligenți decât occidentalii, eu de exemplu am IQ-ul 60!

Celebrul deputat AKM face o nouă declarație controversată, menită să dovedească superioritatea în gândire a guvernului român, față de normele și directivele UE:

„Noi românii nu suntem cu nimic mai inferiori decât voi occidentalii! Chiar dacă nu avem autostrăzi, chiar dacă suntem mai bolnavi, mai săraci, mai nespălați, mai bețivi și murim mai repede, totuși vă suntem superiori din toate punctele de vedere!

În primul rând noi l-am dat pe Brâncuși! Voi aveți vreun Brâncuși bai englezoilor? Pai n-aveți!

Când noi scriam Scrisoarea lui Neacșu în limba româno-bulgară, Dante al vostru era deja oale și ulcele! Ați văzut ce pietroaie avem la Sarmizegetuța, sau cum îi zice? Aveți și voi un amărât de Coloseum și vă lăudați că aveți istorie…

Leagănul civilizației se află în Carpați, suntem singurul popor european care e descendentul direct al troienilor, dar ce zic eu al troienilor, al oamenilor de Neanderthal, așa că nu ne dați voi lecții despre corupție și stat de drept.

Un singur lucru mai am de spus și cu asta închei: noi românii suntem mai inteligenți decât occidentalii. De curiozitate mi-am făcut un test de ăsta de inteligență și mi-a ieșit IQ-ul 60! A rămas mască doctorul, a zis că așa ceva mai rar!

Ce dovadă mai vreți?”

S-a lăudat Cristian Rădulescu pe pagina sa de socializare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Teodor Mugurel Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.