Tudorel Toader: Nu putem deschide dosarul revoluției din 1989 până nu îl rezolvăm pe cel al revoluției din 1848!

Lovitura de teatru data de ministrul justitiei! Acesta a gasit un artificiu prin care incearca sa blocheze anchetarea lui Ion Iliescu in dosarul revolutiei din 1989.

Conform acestuia, dosarul in care e inculpat Ion Iliescu trebuie amanat pentru cel putin 30 de ani deoarece nu s-a finalizat inca dosarul unei revolutii mult mai vechi, cea din 1848:

„Opinia publica trebuie sa aiba rabdare pentru a putea respecta procedura!

Conform noii legi pe care o vom vota cat de curand, dosarele revoluțiilor trebuie judecate în ordinea cronologică în care acestea au avut loc!

Prin urmare, prima revolutie pe care trebuie sa o anchetam este cea din 1848. Acest demers este unul greoi, extrem de complicat si de laborios pentru ca majoritatea urmasilor urmasilor victimelor si revoluționarilor de atunci, nu mai sunt printre noi.

Va trebui sa refacem firul evenimentelor pe baza informatiilor culese din arhive si din presa vremii, de aceea opinia publica trebuie sa inteleaga faptul ca instantele nu vor fi fizic pregatite sa ancheteze doua revolutii in acelasi timp.

Abia dupa ce vom termina cu dosarul revolutiei de la 1848, putem incepe sa ne ocupam si de cea din 1989, dar asta nu va fi mai devreme de 2048 sau chiar 2055!

Va asigur insa de faptul ca vom judeca ambele revolutii cu celeritate si impartialitate!”

A tinut Tudorel Toader sa ii asigure pe jurnalistii prezenti.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Mitica Popescu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.