Proiect de lege: Cu ocazia Centenarului, 100 de parlamentari vor deveni oficial veterani de război!

Respect! 89 de parlamentari PSD și 11 de la ALDE și-au depus deja CV-urile pentru deveni oficial veterani ai războiului de la 1918, un gest rar de patriotism și jertfă pentru binele țării!

Proiectul a fost inițiat de un deputat PSD, inspirat spune el, de memoria bunicului său, veteran de război în Armata Roșie:

„Este trist că azi, România nu mai are niciun veteran din primul război mondial. Am zis că e păcat să dispară o astfel de categorie de oameni care reprezintă un simbol pentru istoria noastră și un exemplu pentru generațiile viitoare.

Așadar am inițiat acest proiect, să ne alegem 100 dintre cei mai patrioți parlamentari care să fim veterani cu acte în regulă.

Eu am și certificat de revoluționar, mitralieră AKM dar și certificat de handicap, atât eu cât și soția, fiul dar si nepotul care are doar 12 ani, adică nu ne-am dat niciodată în lături când e vorba de interesul național și nu o vom face nici acum!

E o onoare pentru mine să fiu veteran al primului război mondial.”

A declarat Cătălin Tuzgureanu, deputat PSD.

Cei 100 de noi veterani vor primi o indemnizație viageră de 2 000 lei pe lună, vor beneficia de transport gratuit și vor fi scutiți de impozite.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.