Dragnea: Nu mă tem, am conștiința împăcată pentru că știu că am furat cinstit!

Liviu Dragbea s-a prezentat ieri la DNA insotit, ca de fiecare data, de o alta gasca de interlopi, venita sa asigure legalitatea audierilor.

La iesirea de la audieri, liderul PSD si-a prezentat pe scurt filosofia de viata si motivele pentru care, in opinia sa, ar fi nevinovat:

Este un abuz pentru ca atat eu cat si Serban Nicolae, am stabilit inca din iarna anului trecut, ca sunt nevinovat!

Mai mult decat atat, de cand sunt in politica m-am luptat sa apar Teleormanul si Romania, in masura in care mi-a stat in putință, de mafia multinationalelor si a investitorilor straini.

Va rog sa mergeti oriunde in Teleorman si sa vedeti ca este unul dintre judetele in care nu gasesti picior de multinationala sau de investitor strain. Padurile Teleormanului, nu de austrieci sunt furate!

Taxele de protectie din Teleorman, nu de mafia italiana sunt percepute! Si exemplele ar putea continua…

Fara a parea lipsit de modestie, marturisesc ca este si meritul meu aici, pentru ca nu am vrut ca acesti oameni care si-au pus increderea in mine si in PSD sa ajunga sclavii unuia ca Soros!

Poate si din cauza asta sunt plimbat azi pe la DNA.

In fine, fara a mai lungi vorba vreau sa va spun ca nu ma tem de acuzatiile lor, am constiinta impacata pentru ca stiu ca am furat cinstit si sunt inconjurat de prieteni de nadejde care niciodata nu vor depune marturie contra mea.

A declarat liderul PSD, vizibil tulburat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.