De ce sa folosesti un VPN cu plata? Cateva motive

Utilizarea unui VPN ofera multe avantaje, inclusiv securitatea in timpul conectarii la internet. Desigur, este esential sa alegeti un furnizor de incredere pentru a va bucura de un rezultat excelent. In acest sens, utilizatorul are doua optiuni, si anume servicii gratuite si un VPN cu plata. A doua varianta este recomandata din mai multe motive. Iata cateva dintre ele.

Viteza de conectare apreciabila

Unul dintre punctele slabe ale VPN-urilor gratuite este incetinirea vitezei de conectare. Acest lucru este logic, deoarece furnizorul doreste sa economiseasca latimea de banda. Daca aveti nevoie de o conexiune rapida, este esential sa platiti pentru acest serviciu. Astfel, va puteti bucura de o latime de banda nelimitata pentru a va viziona clipurile, pentru a comenta fotografiile pe retelele sociale si pentru a trimite mesaje prietenilor dumneavoastra. Aveti chiar si posibilitatea de a descarca videoclipuri de pe site-uri dedicate. Sfat: daca doriti sa va bucurati de o viteza optima, este recomandabil sa alegeti un server situat in apropiere.

Un serviciu fara reclame

Atunci cand vizitati un site web, pot aparea reclame, ferestre pop-up si programe malware. De obicei, acestea provoaca incetinirea sau chiar blocarea computerului. Retineti ca serviciul VPN gratuit nu blocheaza aceste reclame. Dimpotriva, ii favorizeaza, deoarece, de obicei, primesc venituri din aceste reclame. Pe de alta parte, furnizorii care ofera un VPN cu plata va ofera posibilitatea de a scapa de aceste inconveniente. Prin urmare, nu ezitati sa le acordati prioritate.

Securitate asigurata

Utilizatorii VPN se asteapta sa se bucure de o securitate optima. Cu toate acestea, nu este cazul daca se bazeaza pe un serviciu gratuit. Intr-adevar, nici macar nu stiu cine furnizeaza serviciul si care este scopul actorului. Este foarte posibil ca actorul sa vrea doar sa fure informatiile pentru a le vinde. Bineinteles, poate spune ca nu inregistreaza nicio informatie despre utilizator si sa faca exact contrariul. Pentru o protectie optima, este o idee buna sa va abonati la o retea privata virtuala platita si dovedita.

 

Asistenta la dispozitia dumneavoastra

Din moment ce cel mai bun furnizor de VPN primeste bani din abonamentul tau, el isi poate permite sa angajeze o echipa competenta a carei misiune este sa te asiste. Acestia din urma vor fi bucurosi sa va ofere numeroase sfaturi pentru a va ajuta sa utilizati serviciul in mod corespunzator. In unele cazuri, acestia va vor ghida in instalarea retelei virtuale private. Ea este demna de incredere, deoarece are multi ani de experienta in domeniu. In plus, acestia beneficiaza in mod regulat de cursuri de formare pentru a-si imbunatati competentele.

Trebuie sa stiti ca utilizarea unui VPN platit ofera si alte avantaje in afara de cele 4 mentionate mai sus. In orice caz, este recomandat sa faceti multe cercetari pentru a gasi un furnizor care ofera un serviciu accesibil. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care serviciul este utilizat pe termen lung.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2018/05/11/4-bonnes-raisons-dutiliser-un-vpn-payant/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.