Ministerul de Externe confirmă: Cu siguranță hackerul Guccifer a murit sau trăiește!

In sfarsit avem o pozitie oficiala care face lumina in cazul informatiilor care circula pe Internet cu privire la moartea hackerului roman Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub pseudonimul Guccifer.

Ministerul Afacerilor Externe a organizat o conferinta de presa menita sa lamureasca misterul care planeaza in jurul declaratie oficialacelebrului hacker.

Declaratia este una bine argumentata si care nu mai lasa loc la niciun fel de interpretari:

-Dupa ancheta desfasurata in parteneriat cu FBI-ul, putem spune cu certitudine ca Marcel Lehel, alias Guccifer, a murit sau traieste! Daca a murit sunt doar 3 variante: fie s-a sinucis, fie a fost omorat, fie a murit de moarte buna. In fine, exista posibilitatea sa fie teafar si nevatamat.

Mai multe amanunte nu va putem oferi momentan insa cand vom avea toate datele si toate rezultatele cercetarilor, la care specialistii nostri lucreaza acum, va vom oferi mai multe informatii.

A precizat Lazar Comanescu, ministrul Afacerilor Externe.

Declaratia oficiala pune astfel capat unor speculatii care timp de mai multe zile au circulat in mediul online cu privire la soarta hackerului roman.

Anumite voci sunt insa critice la adresa Ministerului de Externe si spun ca declaratia, oricat de exacta ar fi ea, ar fi venit mult prea tarziu, cand zvonurile nu mai pot fi oprite atat de usor.

-Ministrul trebuia sa iasa in presa inca dinainte ca zvonul sa apuce sa se raspandeasca sau cel tarziu in ziua in care acesta a aparut.

O astfel de declaratie transanta ar fi avut atunci efectul scontat, ori venita atat de tarziu, lumea e sceptica si nu mai crede atat de usor declaratiile unui oficial, indiferent de argumentele pe care le aduce.

A comentat pe blogul sau jurnalistul Cristian Tudor Cristoiu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.