P50, Mate 50, Watch GT 3… Huawei va lansa cel putin 15 produse in 2021

Recent a scapat pe piata o lista cu in jur de 15 produse pe care Huawei preconizeaza sa le lanseze in 2021. In aceasta lista se regasesc gamele P50 si Mate 50, dar si Mate X2, urmatoarea reluare a telefoanelor pliabile ale marcii. Tabletele, ceasurile inteligente si castile vor completa si ele ansamblul.

Ramane insa o intrebare in picioare- unde sunt Nova si celelalte modele mai ieftine?

Huawei a cazut destul de tare din topuri atunci cand vine vorba despre clasamentul mondial al vanzarilor de smarthpones. De la primul sau al doilea loc in primul semestru, firma chinezeasca a coborat pe locul sase in topuri in al patrulea semestru din anul 2020. Si chiar a fost depasita de catre Oppo, Vivo sau Apple. Aceasta este o sanctiune directa a sanctiunilor guvernului lui Donald Trump, fostul locatar de la Casa Alba.

Si din pacate, inlocuitorul sau, Joe Biden nu le va inlatura sau ridica nici el. Dar in ciuda dificultatilor comerciale, Huawei da dovada de o tenacitate incredibila. Firma poate conta pe sustinerea clientilor chinezi, un lucru care ii permite sa fie pe primul loc pe piata sa de acasa. Marca se pare ca este pe toate fronturile. A calculatoarelor si a obiectelor inteligente. Ar putea chiar sa lanseze si o consola pentru a face concurenta pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X. Cel putin asa lasa sa se creada o lista ce a aparut pe Twitter.

Iata deci o lista cu noutatile propuse si promise de catre Huawei pentru 2021

SERIILE P : P50 Pro+

SERIILE MATE:

Mate 50

Mate 50 Pro

Mate 50 Pro+

Mate 50 RS

CEASURILE INTELIGENTE:

Watch 3

Watch GT 3

TABLETE:

MatePad Pro 2

MatePad 2

CASTILE FARA FIR:

Freebuds Pro 2

Freebuds 4

Freebuds 4i

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.