Dragnea acuză guvernul că pregătește fraudarea alegerilor: mii de morți șterși de pe liste!

Decis sa il intreaca pe Victor Ponta la antipatie si imbecilitate, Liviu Dragnea a intrat in panica dupa ce a primit o serie de mesaje tulburatoare din lumea de dincolo, mesaje care anunta o mare puie pentru MSD la urmatoarele alegeri.

Sunt foarte preocupat si ingrijorat de informatiile care ne vin din teritoriul nostru de dincolo. Avem indicii ca se traiasca-mortiipregateste o fraudare masiva a votului din partea USR, PNL, a lui Ciolos dar mai ales a lui Soros!

Am fost anuntat ca sute de mii de morti au fost scosi in mod abuziv de pe listele electorale, ceea ce inseamna ca acesti romani nu isi vor mai putea exercita dreptul la vot.

In locul lor vor vota in schimb milioane de tineri sau mai rau, romani tradatori din diaspora, care nu contribuie cu nimic la prosperitatea partidului nostru.

Suntem impiedicati sa mai dam galeti, ulei sau faina, in sectiile de votare vor sa puna camere de luat vederi, DNA-ul ne aresteaza candidatii, oamenilor a ajuns sa le fie frica sa voteze de doua ori. Peste tot domneste o atmosfera de teroare.

Chiar si cacatul pe care trebuie sa il mancam inainte de alegeri a ajuns sa fie rationalizat! Am impresia ca sunt pusi sa ne lichideze politic.

A declarat paranoic Liviu Dragnea, dupa care a plecat fredonand melancolic celebra piesa „Te-am zarit printre morminte”.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.