Iliescu riscă doi ani cu suspendare pentru crime împotriva umanității, fiind la primul genocid!

Rasturnare de situatie in dosarul Mineriadei! Ion Iliescu a fost pus sub acuzare si risca pana la doi ani de inchisoare cu suspendare, fiind doar la primul genocid.

Emotii mai mari vor avea in schimb golanii care au tiparit dolari cu chipul lui Ratiu si care nici pana la aceasta ora nu iliescu-la-primul-genocidau putut oferi o explicatie credibila despre modul in care i-au realizat.

Pentru obstructionarea justitiei acestia din urma risca 7-8 ani cu executare.

Procesul este asteptat sa se incheie in cateva saptamani, dupa ce avocatul Serban Nicolae a reusit sa convinga completul de judecata ca de fapt minerii sunt cei care au fost agresati de un grup violent de huligani si legionari adunati in Piata Universitatii.

Aceasta versiune a fost sustinuta si de martorul cheie din proces, revolutionarul Eugen Nicolicea, a carui depozitie a cantarit mult in derularea procesului.

Desi e tardiv, procesul va avea menirea de a vindeca niste rani adanci aparute in societatea romaneasca  dupa acele zile fatidice.

Chiar daca anumiti vinovati, ca Ratiu sau Campeanu, au decedat intre timp si nu mai pot fi trasi acum la raspundere, cel putin romanii vor vedea faptul ca justitia isi face treaba iar vinovatii primesc pedepsele ce li se cuvin.

Dintre toti insa, cel mai bine va iesi Miron Cosma. Dupa ce au citit poeziile sale, judecatorii au decis ca nu avea discernamant, motiv pentru care l-au achitat primul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.