Gabi Firea: Dacă nu închidem azi școlile, mâine cine va mai vota cu PSD-ul?

Desi multi au acuzat-o ca s-a pripit atunci cand a decis sa inchida scolile, se pare ca Gabriela Firea gandeste pe termen lung.

Primarul capitalei nu se gandeste doar la copiii de azi ci si la tinerii de maine, la viitorul lor si al tarii:

„Nu e nevoie ca cei mici sa mearga la scoala zilele astea pentru ca pot invata de la Antena 3 sau de la RTV tot ce trebuie sa stie pentru viata.

De altfel, conform statisticilor, tinerii cu studii tind sa paraseasca Romania intr-o proportie mult mai mare decat cei cu 8 clase si nu putem sa nu ne gandim daca nu cumva am gresit atunci cand am ales să învestim atât de mult în învățământ.

Pai ce se va alege de tara noastra peste 5 sau 10 ani, daca tot lumea termina scoala? Cine va mai ramane in ea, cine ne va mai plati noua salariile, taxele si impozitele?

Asa ca trebuie sa ne pregatim din timp pentru viitor, sa avem o strategie clara pentru tinerii de maine pentru ca mă întreb sincer, daca nu inchidem azi scolile, maine cine va mai vota cu PSD-ul?

Stiu ca sunt voci care ma acuza ca m-am pripit, ca nu au cu cine sa lase copiii sau si mai absurd, ca nu mai au cand sa recupereze materia.

Dar va mai spun ceva, acum 100 de ani majoritatea românilor erau analfabeți și o duceau bine-mersi.”

A explicat Gabriela Firea.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.