Finantele Personale

Esti cu adevarat stapanul banilor tai sau banii te stapanesc pe tine? Vrei sa economisesti mai mult, sa tai cheltuielile inutile, sa ramai cu mai multi bani in buzunar si eventual sa pui bazele unei averi sau vrei sa cheltui tot ce ai si in final sa te alegi cu aproape nimic? Totul e in mainile tale acum.

Ghidul Finantelor Personale este o carte electronica in limba romana ce face parte din Pachetul Alchimist 21 si care dezbate problema planificarii financiare pentru fiecare familie sau individ in parte.

Daca statele, marile companii sau institutii isi planifica un buget anual si isi tin evidenta veniturilor si cheltuielilor, marea majoritate a oamenilor de rand nu se gandesc la acest aspect si din aceasta cauza pierd foarte mult pe plan financiar.

Ghidul Finantelor Personale ofera solutii si sfaturi financiare pentru omul de rand, cum ar fi: importanta planificarii bugetului, metode de economisire, strategii de achitare a datoriilor, acumularea unui capital pentru mici investitii si solutii de investitii in Romania zilelor noastre, importanta gasirii unor surse de venit pasiv si idei de afaceri care ne pot rotunji veniturile.

Cu totii ne zbatem pentru a avea ce pune pe masa insa in acelasi timp cheltuim o multime de bani absolut inutil, parca muncim pentru oricine altcineva mai putin pentru noi insine. Din Ghidul Finantelor Personale putem invata cum sa iesim din aceasta cursa cotidiana, din acest perpetum mobile deosebit de pagubos pentru buzunarul si viata noastra si cum putem incepe sa ne construim propriile parghii financiare care in final sa ne scoata la liman si sa ne ofere libertatea si independenta atat de mult visate.

Nu ar fi frumoasa o viata lipsita de problema banilor, o viata in care avem din belsug timp liber pentru cei dragi sau pentru vacante? O astfel de viata este posibila daca invatam sa ne ferim de capcanele financiare care ne inconjoara si incepem sa muncim pentru noi cu adevarat.

Investind in cunostinte financiare investim in viitorul nostru si chiar al urmasilor nostri. Ghidul Finantelor Personale se gaseste inclus in Pachetul Alchimist 21, un pachet plin de informatii inedite dar utile, o adevarata Alchimie a sec. XXI.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.