Directorul Spitalului de Arși face lumină: viermii nu sunt din spital, sunt aduși de maidanezi!

Stop manipularii! Directorul Spitalului de Arsi din capitala dovedeste cu argumente solide ca viermii care au aparut la stiri, precum si cei care umbla pe muribunzii de la urgente, nu apartin spitalului pe care il conduce.

maidanezi la spitalEi sunt adusi acolo din afara, de catre cainii maidanezi care obisnuiesc sa se plimba prin saloane.

-Nu avem absolut nicio problema cu igiena sau cu materialul steril, insa din cauza gandacilor au aparut sobolanii care au atras la randul lor cainii maidanezi.

E un soi de lant trofic natural, absolut normal in orice spital din tara asta!

Ei bine, acesti caini maidanezi sunt de fapt vehiculul prin care viermii ajung in spital, dar asta nu inseamna ca e vina noastra, cainii comunitari, la fel ca un pacient abandonat dincolo de poarta spitalului, nefacand obiectul activitatii noastre, ca doar suntem ditamai spitalul, nu vreun cabinet veterinar.

Sper ca toti cei care s-au lasat manipulati de ceea ce au vazut la televizor in ultimele zile sa inteleaga acest aspect si de acum incolo sa fie mai atenti si sa nu se mai grabeasca sa dea crezare la tot ce vad cu ochii lor.

A declarat medicul.

Surse din cadrul personalului, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, spun insa ca viermii nu umbla numai pe pacienti ci si in cabinetele medicilor, pe culoarele Ministerului Sanatatii si chiar pe holurile Parlamentului, insa toata lumea prefera sa taca….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.