Gabriela Firea anunță un nou proiect gigantic: Un acoperiș uriaș peste tot Bucureștiul!

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, ii anunta pe bucuresteni ca a gasit solutia definitiva la problema inundatiilor: un acoperis urias, retractabil, circular, peste tot Bucurestiul, de la Otopeni pana aproape de Jilava.

Firea-acoperisProiectul va costa 40 de miliarde de dolari si va finantat pe fonduri bucurestene.

„Un astfel de proiect este unic in lume! Vom fi singura capitala acoperita total, o premiera mondiala in materie de urbanism si dezvoltare urbana.

Acoperisul va fi unul retractabil si va fi declansat doar atunci cand ploua sau bate vantul, asa cum exista pe Arena Nationala.

In timp ce locuitorii altor orase vor avea de infruntat ploi torentiale sau inundatii, bucurestenii vor putea iesi la cumparaturi sau se vor putea plimba prin parc, la adapostul acoperisului urban.

Planul il avem, studiul de fezabilitate de asemeni, asteptam doar depundere proiectelor de catre o anumita firma din Voluntari.

Imediat dupa ce terminam canalul Bucuresti-Dunare , ne vom ocupa de ridicarea acoperisului iar la toamna, am de gand sa acoper capitala cu o plapuma uriasa care sa ii tina de cald, astfel incat bucurestenii sa plateasca mai putin la intretinere in timpul sezonului rece.

Mai am si multe alte proiecte dar le pastrez pentru urmatoarele mandate si mai ales pentru presedintie.

In ritmul asta il voi depasi chiar si pe Ceausescu!”

A declarat Gabi Firea, incantata de ideile pe care le are.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. gabi Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.