A dat lovitura: Un inventator român a construit un robot care știe să cerșească în 4 limbi diferite!

Succes romanesc la un targ de inventica din Viena! Un roman a realizat o inventie revolutionara care l-ar putea umple de bani.

Tanarul a construit un robot care stie sa cerseasca in 4 limbi si care ar putea revolutiona intreaga industrie in robotmaterie de lobby stradal. Mai multi investitori din clanurile Cârpaci si Căldăraru s-au aratat deja interesati sa investeasca in proiectul tanarului inventator.

„Ideea mi-a venit in Franta unde lucram in IT in domeniul bancar. Aveam un job profitabil dar la un momentdat m-au prins si dupa ce m-am eliberat a trebuit sa ma reprofilez.

Asa mi-a venit ideea cu robotul!

La inceput totul a fost aici, in cap, apoi, incet, incet, a inceput sa se materializeze. Intai am demontat un ursulet de plus care atunci cand il trageai de urechi incepea sa cante. In locul cantecului am instalat cateva fraze clasice de cersetorie, traduse in franceza, italiana, engleza si germana.

In fine, nu mai intru in detalii tehnice, plictisitoare pentru cei care nu sunt pasionati de electronica si cibernetica, cert e ca dupa doua luni de munca, am realizat ceea ce vedeti!

Robotul poate sa faca lejer 100-200 de lire de zi, depinde de locatie, ceea ce insemna ca, daca am noroc, intr-o singura zi imi scot banii pe care i-am bagat in el!”

A declarat Floricel Romeo Lingurar, inventatorul robotului cerșetor, mandru de inventia sa.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.